«Оселя талановитих» завдяки Бюджету ініціатив отримала новий ігровий простір для дошкільнят

Дев’ять нових капітально відремонтованих ігрових альтанок відтепер мають вихованці дошкільного навчального закладу №33 «Оселя талановитих».

Дев’ять нових капітально відремонтованих ігрових альтанок відтепер мають вихованці дошкільного навчального закладу №33 «Оселя талановитих». У рамках «Бюджету ініціатив чернівчан» був написаний проект «Реновація садочка-крок в майбутнє» і впродовж червня-серпня цього року тривали роботи по ремонту павільйонів та встановленню 6 спортивно-ігрових споруд. Ремонтні роботи та закупівлі здійснювались через систему електронних закупівель Prozzoro. Роботи виконував ФОП Гаврилюк В.В., обладнання та книги постачали ФОП Герасимов І.М. та ФОП Остапчук А.Л. Загальна вартість робіт 299 484 гривні. Сьогодні для юних чернівчан створені всі умови для гарного відпочинку та розвитку. Тетяна Байда, молодий архітектор, мати одного з вихованців дитячого садочка та автор проекту, вважає, що кращий спосіб зробити дітей хорошими-це зробити їх щасливими. «Дитячий садок – місце, де починається соціалізація дитини, її виховання та освіта. Знаходження в садочку не повинно бути для дитини важким випробуванням, неприємним обов’язком. Завдання дитячого садочку – створити маленькій людині всі умови для радісного повноцінного розвитку. Впевнена, що діти із задоволенням ходитимуть сюди і не нудьгуватимуть» , – каже пані Тетяна.

Чернівецький міський голова Олексій Каспрук привітав працівників садочку з Днем дошкілля, подякував батькам за небайдужість і допомогу.

«Саме завдяки вам, шановні батьки та вихователі, вашій підтримці і ініціативі сьогодні «Оселя талановитих» має сучасні альтанки, ігровий простір для розвитку дітей, для їхнього комфортного і цікавого перебування в дошкільному навчальному закладі. Ми лише цього року вперше почали впроваджувати Бюджет ініціатив чернівчан, але вже сьогодні є перші хороші результати і переконання в тому, що спільними зусиллями влади і громади можна зробити багато позитивних справ для міста, для наших городян і для маленьких чернівчан зокрема».

Батьки та керівництво дошкільного навчального закладу підготували ще один проект в рамках Бюджету ініціатив чернівчан на 2018 рік – «Садочок на мільйон», який передбачає заходи по енергозбереженню усіх корпусів дошкільного навчального закладу.