Студентські зупинки Брав участь

Доданий
03.07.2019
Номер
53
Транспорт

Суть проекту полягає у облаштуванні 4 зупинок для громадського транспорту із навісом, місцями для сидіння, смітниками та освітленням на вул. Небесної Сотні.

Автор проєкту
Віталій
Віталій Кіндзерський
Бюджет
634 016 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
вул. Небесної Сотні (Стасюка), 2, Чернівці

Опис

Опис проекту

Метою проекту «Студентські зупинки» є облаштування чотирьох зручних критих зупинок громадського транспорту для мешканців міста. Даний проект дозволить забезпечити мешканців міста зручними критими зупинка із місцями для сидіння, смітниками та освітленням у темну пору доби. На даний момент 3 із 4 запропонованих зупинок громадського транспорту носять лише умовний характер. Їх місце, у окремих випадках, позначене лише знаком. Через відсутність облаштованих зупинок мешканцям міста, які очікують громадський транспорт, не зручно очікувати маршрутне таксі у спеку, дощ чи снігопад. Досить частими є випадки незаконного паркування авто на місцях зупинок, саме через відсутність візуалізації будь-яких ознак самої зупинки.

Обґрунтування бенефіціарів проекту

Зупинками громадського транспорту зможуть користуватися всі мешканці м. Чернівці. Орієнтовна кількість мешканців прилеглих будинків – 6 000 чол, які найчастіше користуватимуться результатами реалізації проекту.

Умови використання результатів проекту всіма мешканцями міста

Зупинками громадського транспорту можна буде користуватись цілодобово всіма мешканцям та гостями міста.

Інформація щодо очікуваних результатів в разі реалізації проекту

Результати реалізації проекту: • Облаштування зупинок громадського транспорту та підтримування її у належному санітарному стані; • Покращення благоустрою та інфраструктури вул. Небесної Сотні; • Відсутність незаконно припаркованих авто на місцях розташування зупинок громадського транспорту; • Створення безпечних та зручних умов очікування громадського транспорту для мешканців м. Чернівці у різну погоду (дощ, спека, снігопад та ін.)

Чи потребує проект додаткових коштів на утримання об’єкту?

ні

Фотографії

Відповідальні підрозділи

Департамент інфраструктури та благоустрою міської ради