КОМФОРТНІ УМОВИ ПРАЦІ - ЗАПОРУКА ЯКОСТІ НАДАННЯ ПОСЛУГ МЕШКАНЦЯМ МІСТА Реалізований

Доданий
12.06.2018
Номер
13
Охорона здоров'я

Оснащення кабінетів сімейних лікарів сучасними меблями для прийому пацієнтів та надання якісної первинної медичної допомоги населенню міста.

Автор проєкту
Наталія
Наталія Калмикова
Бюджет
268 848 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
вулиця Ярослава Мудрого, 2, Чернівці

Опис

Опис проекту

Метою проекту є створення комфортних робочих місць для сімейних лікарів та медичних сестер. Оскільки від умов праці залежить успіх якості роботи установи, колективний мікроклімат та доброзичне відношення до кожного хто звертається в наш заклад. Останні десятиліття робочі місця лікаря та медичної сестри не оновлювались. Непристосовані, неадаптовані кабінети ускладнюють роботу лікаря, а відповідно і якість надання допомоги страждає. А на сьогоднішній день, в умовах реформування медичної системи, ми повинні відповідати роботі сучасних медичних практик. Кабінети мають бути пристосовані до комп’ютерного обладнання, та новітнього медичного обладнання, щоб кожен мешканець нашого міста міг отримати най якіснішу медичну допомогу. Комфорт робочого місця можна забезпечити, реалізувавши даний проект.

Обґрунтування бенефіціарів проекту

Проект розрахований на комфортні умови праці медичного персоналу та мешканців нашого міста, дорослих та дітей які отримають первинну медичну допомогу у нашому закладі.

Умови використання результатів проекту всіма мешканцями міста

КМУ «Центр ПМСД «Садгора» надає кожному мешканцю нашого міста винятковий рівень уваги та догляду. Кваліфікований та турботливий колектив є командою що насамперед ставить потреби своїх пацієнтів. Надає високоякісну комплексну допомогу коли ви хворієте та коли ви здорові. Комфортні умови праці мед працівників. Відремонтовані кабінети з новим обладнанням, що відповідають сучасним стандартам медичних закладів, зручним доступом для людей з розширеними потребами.

Інформація щодо очікуваних результатів в разі реалізації проекту

Після реалізації проекту зміниться сприйняття середовища в якому перебуває відвідувач з "совкової поліклініки" до сучасного центру надання первинної допомоги. Кабінети сімейних лікарів, це лице медицини нашого міста і від оточуючого середовища залежить якість та ефективність лікування.

Фотографії

Відповідальні підрозділи

Управління охорони здоров'я