Культурно-мистецька сцена Чернівців Реалізований

Доданий
13.06.2018
Номер
14
Культура

Проект «Культурно-мистецька сцена м. Чернівців» - це сучасна мобільна сцена з даховим тентом, з параметрами 6х4 м., яка є нескладною в експлуатації та може успішно забезпечувати проведення вуличних масових заходів.

Автор проєкту
Світлана
Світлана Козуб
Бюджет
997 232 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
Івана Підкови вулиця, Садгірський район, Чернівці

Опис

Опис проекту

Основна мета проекту - забезпечити Садгору сучасною мобільною сценою для проведення масових заходів. Надати можливість публічного прояву своїх талантів для різної вікової категорії жителів м. Чернівців.
Відсутність, на даний час, комплекту мобільної сцени є досить вагомою проблемою для громади Садгори, а саме: велика вартість оренди сцени, її перевезення з центра міста та обслуговування обмежує кількість проведених в нашому районі культурно-мистецьких заходів, в яких може приймати участь велика кількість людей.
До будь-якого місця, де буде розташована сцена, люди з обмеженими можливостями будуть мати вільний доступ.

Обґрунтування бенефіціарів проекту

Проект «Культурно-мистецька сцена м. Чернівців» дасть можливість фактично всім віковим і соціальним групам громади насолоджуватися різноманітними заходами: концертами, конкурсами, фестивалями, проведенням нагороджень, громадських слухань та інше. Важливо те, що у нашому районі знаходиться велика кількість загальноосвітніх шкіл - ЗОШ №31, ЗОШ 34, ЗОШ37, ЗОШ38, ЗОШ39, Будинок творчості дітей та юнацтва, Музична школа №3, які теж будуть мати можливість реалізовувати свої творчі проекти перед всією громадою.

Умови використання результатів проекту всіма мешканцями міста

Сцена буде використовуватись для масштабних вуличних культурно-мистецьких заходів організованих не тільки КМЦ «Садгора» а і всіма навчальними закладами, музичною та спортивною школами, позашкіллям.

Інформація щодо очікуваних результатів в разі реалізації проекту

В разі реалізації проекту, сучасна мобільна сцена дасть можливість організовувати великі масові заходи для дітей та дорослих, оскільки актова зала КМЦ «Садгора» не може вміщати всіх бажаючих. Крім того, це буде фактично єдине місце, де зможуть виступати запрошені гурти та відомі артисти для всіх жителів м. Чернівців.

Відповідальні підрозділи

Управління культури