Дитячий майданчик «Бебібум» Реалізований

Доданий
14.06.2018
Номер
17
Комунальне господарство

Дитячий майданчик «Бебібум» являє собою невеличку територію, оснащену спеціальними конструкціями та об’єктами для веселого дозвілля, активного розвитку та ігор дітей дітсадкового та молодшого шкільного віку.

Автор проєкту
Наталія
Наталія Марусяк
Бюджет
299 000 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
вулиця Достоєвського, Шевченківський район, Чернівці

Опис

Опис проекту

У мікрорайоні на розі вул. Щербанюка та Достоєвського взагалі немає сучасних дитячих майданчиків. Територія мікрорайону віддалена від парків. Також Гуртожитки та Чернівецька Гімназія № 7 відділяє цей район від нових дитячих майданчиків що є на Проспекті Незалежності. У нашому районі є багато молодих сімей з малими дітьми. Ці діти намагаються гратися на дитячих спорудах 80-х років, які знаходяться в аварійному та небезпечному стані. Діти граються в багнюці, з порожніми пляшками, з камінням та палицями.
Отже мета проекту – побудова сучасного дитячого майданчика, який буде покликаний забезпечити розвиток дітей та їх безпеку. Саме на вулиці дитина соціалізується в суспільстві та знаходить перших друзів, підтримує своє фізичне здоров’я, та менше часу проводить з телевізором та комп’ютером.

Обґрунтування бенефіціарів проекту

До основних груп мешканців, які зможуть користуватись результатами проекту це:
- діти громадян мікрорайону;
- батьки.
Мікрорайон охоплює багато багатоквартирних будинків вул. Достоєвського та вул. Щербанюка ( від вул. Небесної сотні до вул. Героїв майдану – більш ніж 500 квартир)

Умови використання результатів проекту всіма мешканцями міста

Даний дитячий майданчик буде працювати цілодобово і всі охочі зможуть та перебувати.

Інформація щодо очікуваних результатів в разі реалізації проекту

Ми очікуємо що реалізований проект посприяє тому, що: - діти будуть мати де займатись у вільний час; - батьки будуть знати де їх діти; - підвищення соціалізації дітей; - покращення фізичного розвитку дітей.

Фотографії

Відповідальні підрозділи

Департамент урбаністики та архітектури