Відведення стічних вод від будинків 4-4а на Бульварі Брав участь

Доданий
14.06.2018
Номер
18
Комунальне господарство

Значні обсяги стічних вод при сильних дощах з верньої частини Бульвару на протязі тривалого часу попадають не в систему водовідведення, а в підвали житлових будинків за адресою Бульвар Герої Крут4-4а, що призводить до їх руйнації. Реалізація проекту забезпечить захист від проникнення стічних вод в підвали будинків,що призводить до просідання фундаменту, появи тріщин та плісняви в квартирах

Автор проєкту
Олександра
Олександра Гошовська
Бюджет
299 900 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
бульвар Героїв Крут, 4А, Шевченківський район, Чернівці

Опис

Опис проекту

В будинках 4-4а на Бульварі проживає більше 1200 мешканців. Проблема підтоплення будинків дощовими водами стосується не тільки жильців даних будинків , а значної частини жителів м.Чернівців. В межах підтоплення крім житлових будинків заходиться і Чернівціміськліфт, який облуговує всіх мешканців м.Чернівці а також виборча дільниця та спортивна секція, де займаються діти з усього мікрорайону. Актуальність проекту полягає в покращенні санітарно-епідеміологічної та екологічної ситуації, шляхом відведення стічних вод від підвалів . В даний час після дощів в сирих підвалах заводяться земляні блохи, появляється пліснява та неприємний запах, просідає фундамент ,зявляються тріщини в стінах квартир. За рахунок реалізації проекту буде забезпечене покращення умов проживання населення , збережеться житловий фонд та комунальне майно від руйнації. Проект відповідає Стратегії збалансованого регіонального розвитку Чернівецької області на період до 2020 року.

Обґрунтування бенефіціарів проекту

Всі мешканці м.Чернівці

Умови використання результатів проекту всіма мешканцями міста

Цілодобово

Інформація щодо очікуваних результатів в разі реалізації проекту

Покращення санітарного стану території ; Вирішення питання відведення стічних вод від житлових будинків та комунальної власності; Покращення рівня комфортності проживання населення; Підвищення ефективності та надійності функціонування інженерних об'єктів комунальної інфраструктури.

Чи потребує проект додаткових коштів на утримання об’єкту?

ні

Фотографії

Відповідальні підрозділи

Департамент інфраструктури та благоустрою міської ради