«Граючись, навчаємось" Реалізований

Доданий
16.05.2018
Номер
2
Освіта

Кабінет англійської мови - це інтелектуальна кімната, яка допоможе малюкам зануритися у мовне середовище. Дитячі пісні та мультфільми сприятимуть збагаченню лексичного запасу та будуть акцентувати увагу на важливості дружби, взаєморозуміння.При наведенні планшета на книгу, її герої “оживають” та розмовляють англійською мовою.

Автор проєкту
Наталія
Наталія Відман
Бюджет
297 213 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
вулиця Полєтаєва, 19, Шевченківський район, Чернівці

Опис

Опис проекту

Наш дошкільний заклад відвідує понад 370 дітей, функціонує 13 одновікових груп, з них: 2 групи логопедичні та 3 групи для дітей з особливими потребами.
Вивчати англійську мову діти починають з 3- х річного віку. Штатним розписом передбачена посада керівника гуртка англійської мови.
Іноземна мова розкриває перед малюками нові можливості, робить багатшим духовний світ, сприяє розвитку пізнавальних інтересів та здібностей. Англійська мова покращить якість життя у всіх її сферах. Малюки зможуть завести друзів у всіх куточках земної кулі, отримувати доступ до всіх електронних і друкованих інформаційних ресурсів, так як практично всі книги і наукові статті, які мають світове значення, пишуться англійською мовою.

Обґрунтування бенефіціарів проекту

Кабінетом англійської мови ДНЗ №41 ЦРД «ПІЗНАЙКО» будуть користуватися діти, які відвідують дошкільний заклад та діти мікрорайону.

Умови використання результатів проекту всіма мешканцями міста

Всі бажаючі зможуть навчатися у кабінеті анлійської мови в ДНЗ №41 ЦРД «ПІЗНАЙКО» у робочі дні з 15.00 – 17.30 год.

Інформація щодо очікуваних результатів в разі реалізації проекту

Проект дасть змогу зробити процес вивчення англійської мови захоплюючим та цікавим. Діти будуть мати можливість малювати, співати, розмовляти і багато рухатися, що сприятиме кращому засвоєнню іноземної мови. Дошкільнята мають вроджену здатність до володіння мовами, що в свою чергу стає дієвим засобом розвитку дитини.

Чи потребує проект додаткових коштів на утримання об’єкту?

ні

Фотографії

Відповідальні підрозділи

Управління освіти