День Вуличної музики в Чернівцях Брав участь

Доданий
14.06.2018
Номер
20
Культура

День Вуличної Музики (ДВМ) – це один із найбільш масштабних волонтерських проектів у світі. У Чернівцях ДВМ відзначається вже 5 років, традиційно у третю суботу травня.
До участі у ДВМ-2018 на 8 локаціях, задіяно майже 500 виконавців, в т.ч. 110 гуртів, з міста Чернівці та області, а також музиканти з інших міст України!

Автор проєкту
Бюджет
297 795 грн
Розрахунок бюджету

Опис

Опис проекту

Цілі, яких ми бажаємо досягти за допомогою проекту День Вуличної Музики:
• Організація активного відпочинку молоді.
• Збільшення інтересу до музики як чернівчан, так і гостей міста.
• Розвиток творчих здібностей музикантів, відкриття їх талантів більшому загалу.
• Підвищення туристичної привабливості міста Чернівці.
• Онлайн трансляції та створення власного медіа контенту - для розповсюдження інформації заходу за межами міста та країни.

Обґрунтування бенефіціарів проекту

Традиційно у третю суботу травня, коли світ відзначає День Вуличної Музики, на вулиці своїх міст виходять сотні музикантів професіоналів та аматорів, які грають і співають свою музику. Свято у Чернівцях відбудеться традиційно у третю суботу травня і триватиме з 12:00 до 22:00 на центральних вулицях місті Чернівці, а також вночі з 23:00 до 08:00 на міському пляжі.

Умови використання результатів проекту всіма мешканцями міста

Туристична привабливість завдяки масштабному музичному проекту який збирає велику кількість учасників та слухачів, також ми почали нову традиції створення інтерактивних вуличних інструментів кожного Дня Вуличної Музики, які вже стали принадою як для мешканців так і для туристів. Останній з них це ''Вулична лазерна арфа'' http://pazl.name/page/laserharpcv/. Електронний інтерактивний інструмент став першим інтерактивним арт об’єктом в Чернівцях, де містяни зможуть творити власну музику завдяки сучасним технологіям. Ми плануємо створювати інші цікаві інтерактивні проекти для міста Чернівці кожного року.

Інформація щодо очікуваних результатів в разі реалізації проекту

Впізнаваність міста Чернівці на культурній мапі України та Європи.

Відповідальні підрозділи

Управління культури