«Жваві журавлики» Реалізований

Доданий
15.06.2018
Номер
29
Освіта

Створення простору для спортивно-оздоровчих занять та рухливих розваг вихованців ДНЗ №44 та гостей-дошкільнят з усього мікрорайону та міста. Облаштування галявини садочка гімнастичним обладнанням, обладнанням для гри в теніс та баскетбол, дитячими спортивним та ігровим комплексами, травмобезпечною біговою доріжкою зі штучним резиновим покриттям, лавицями, огорожею тощо.

Автор проєкту
Оксана
Оксана Донець
Бюджет
298 161 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
вулиця Руська, 257, Першотравневий район, Чернівці

Опис

Опис проекту

Метою проекту є створення таких умов на території єдиного в мікрорайоні Гравітон дитячого садочка, за яких заняття фізкультурою та дозвілля на свіжому повітрі були б для діток-дошкільнят цікавими, різноманітними, мотивуючими до активності і рухливості. Прогулянки на свіжому повітрі, ігри, змагання тощо зазвичай викликають захват у меленьких діток. Вихователі ДНЗ «Журавлик» докладають максимальних зусиль, вмінь та фантазії для того, щоб поза межами приміщення садочку дітки проводили час активно і цікаво. Адже роль рухової активності для малюка є надважливою. А повноцінний фізичний розвиток дитини є одним із пріоритетних завдань педагогічної роботи. Але, на жаль, наразі територія садочку, обладнана переважно саморобними елементами декору, не є привабливою для дітей. Комплекс вправ та занять фізкультурою обмежений браком гімнастичного обладнання. Облаштування спортивно-оздоровчої галявини садочка гімнастичним, ігровим та розважальним обладнанням урізноманітнило та пожвавило б заняття та відпочинок маленьких «журавликів» на території дитячого садка, створило б умови для надцікавих, безпечних перших спортивних змагань дошкільнят: як вихованців ДНЗ №44, так і діток дошкільного віку усього мікрорайону та міста.

Обґрунтування бенефіціарів проекту

Спортивно-розважальною галявиною «Жваві журавлики» зможуть користуватися вихованці ДНЗ №44 та усі дітки дошкільного віку - мікрорайону Гравітон зокрема та загалом міста Чернівці.

Умови використання результатів проекту всіма мешканцями міста

Галявина буде доступною для маленьких відвідувачів у робочі дні ДНЗ №44, впродовж робочого дня. Єдиною умовою використання є бережне ставлення до елементів майданчика.

Інформація щодо очікуваних результатів в разі реалізації проекту

- Урізноманітнення занять фізкультурою дошкільнят; - пожвавлення діток під час проведення дозвілля та території садочка; - створення умов для проведення змагань дошкільнят.

Чи потребує проект додаткових коштів на утримання об’єкту?

ні

Фотографії

Відповідальні підрозділи

Управління освіти