«Зелений двір – зелене місто» Брав участь

Доданий
17.05.2018
Номер
3
Комунальне господарство

Мета проекту - покращити екологічну ситуацію та естетичний вигляд двору шляхом висадки дерев та кущів на заміну тих, що зрізані та ще будуть зрізуватись. Створення на прибудинковій території максимально комфортної зони дозвілля та відпочинку для всіх людей, шляхом озеленення двору.

Автор проєкту
Наталія
Наталія Василинчук
Бюджет
299 999 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
вулиця Героїв Майдану, 172, Шевченківський район, Чернівці

Опис

Опис проекту

Проект спрямований на вирішення проблеми відсутності в дворі нашого міста належним чином озеленення місць для відпочинку на вулиці дітей та людей похилого віку, покращення екологічної ситуації двору та міста:
1. Пропонуємо насадження зеленого паркану з кущів по периметру двору та насадження дерев у дворі. ( Так як будинок знаходиться біля однієї із центральних вулиць міста, тому загазованість в дворі є досить великою).
2. Організувати місця відпочинку для дітей, батьків з маленькими дітьми та людей похилого віку (встановлення лавочок, смітників), що дасть можливість дітям та дорослим більше спілкуватися між собою, відчувати турботу і затишок.

Обґрунтування бенефіціарів проекту

Озеленення двору сприятиме більшому користуванні відпочинкової зеленої зони як для місцевих дітей і батьків, так і гостей нашого будинку, мешканців сусідніх будинків, покращення екологічної ситуації у дворі та міста.

Умови використання результатів проекту всіма мешканцями міста

Вільний доступ усім охочим.

Інформація щодо очікуваних результатів в разі реалізації проекту

В разі озеленення території нашого двору, велика кількість місцевих та гостей зможе із задоволенням проводити свій вільний час у дворі. Батьки з маленькими дітьми та пенсіонери зможуть спілкуватися і відпочивати на свіжому повітрі, де буде комфортно та приємно, що позитивно буде впливати на здоров’я мешканців. Адже здоров’я людей – це найголовніше багатство.

Фотографії

Відповідальні підрозділи

Департамент інфраструктури та благоустрою міської ради