Реконструкція дитячого майданчика Відхилений

Доданий
18.06.2018
Номер
31
Спорт

В житловому масиві де велика кількість молодих сімей та дітей різного віку пропонується реконструкція існуючого дитячого майданчику, з метою організації розумного проведення дозвілля в колективі своїх однолітків, здорових умов перебування на свіжому повітрі, зміцнення організму дітей.

Автор проєкту
Віталій
Віталій Якубенко
Бюджет
299 997 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
Головна вулиця, 224, Шевченківський район, Чернівці

Опис

Опис проекту

Пропонується провести благоустрій території (м.Чернівці, вул.Головна, буд.224), де нині розташований дитячий майданчик однак його стан важко назвати задовільним. На даний момент на майданчику залишились лише елементи від дитячих атракціонів та аксесуари до них. Існуючий дитячий майданчик не відповідає технічній характеристиці щодо його потреби у використанні та зайнятості. Пропонується реконструкція нині існуючих атракціонів та встановлення нових, сучасних аксесуарів для дитячих ігор та забав. Також пропонується вирівняти територію та оснащати її сучасним гумовим покриттям, а новостворений дитячий майданчик огородити парканом з метою відділення її від міжбудинкового проїзду задля безпеки дітей .Збільшення кількості таких майданчиків сприятиме залученню дітей та підлітків до занять спортом та активного дозвілля. Загальна кількість квартир, що матимуть змогу користуватись дитячими забавами 320 шт.

Обґрунтування бенефіціарів проекту

Проект поширюється на мешканців буд. 224,222 по вулиці Головна та буд. 31 по вулиці Південно –Кільцева, а саме:
- дітей дошкільного віку від 3 до 6 років;
- дітей шкільного віку від 6-ти років і до орієнтовнодо13 років;
- їхніх батьків, людей старшого покоління;
- мешканців та гостей нашого міста.

Умови використання результатів проекту всіма мешканцями міста

Доступ до даного дитячого майданчика, як і тепер, буде повністю вільним для всіх бажаючих, не залежно від часу та дня тижня.

Інформація щодо очікуваних результатів в разі реалізації проекту

Внаслідок проведеного проекту малеча, що проживає в даному районі - отримає сучасні високоякісні та комфортні дитячі майданчики із новим ігровим обладнанням - гірками, гойдалками, каруселями, лавочками, пісочницями та металевим огородженням, на яких будуть створенні відмінні умови для повноцінного фізичного розвитку дітлахів.

Чи потребує проект додаткових коштів на утримання об’єкту?

ні

Фотографії

Відповідальні підрозділи

Департамент інфраструктури та благоустрою міської ради

Департамент урбаністики та архітектури