Наша школа – наш дім. Облаштування інтерактивного залу для інтернату. Відхилений

Доданий
20.06.2018
Номер
37
Освіта

Проект передбачає здійснення комплексу необхідних заходів щодо осучаснення актового залу спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату №2, який наразі перебуває у неналежному стані та потребує модернізації.

Автор проєкту
Омелян
Омелян Тарнавський
Бюджет
285 900 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
вулиця Гете, 1, Шевченківський район, Чернівці

Опис

Опис проекту

Основною метою даного проекту є популяризація й розвиток активістської культури серед учнів школи-інтернату №2 шляхом істотної модернізації її актового залу, в якому відбуваються всі святкові і деякі буденні заходи.
Проект спрямований на вирішення проблеми відсутності гідних умов шкільного середовища, які б сприяли учням проявляти їх явні та приховані здібності і таланти. Для усунення цієї проблеми ми пропонуємо здійснити якісне оновлення актового залу цього навчального закладу, який повинен бути інклюзивним і, за нашим баченням, містити: нові комфорті стільці, сучасне аудіо обладнання (колонки, мікшер, мікрофони тощо), великий плазмовий багатофункціональний телевізор, ноутбук, кондиціонер, покращену театральну сцену, проектор і мобільний екран до нього, сонцезахисні ролети на вікна, нові опалювальні батареї тощо.

Обґрунтування бенефіціарів проекту

Перш за все, бенефіціарами нашого проекту є учні школи-інтернату №2, які виступили ключовими ініціаторами даної пропозиції, зокрема в рамках Школи громадської активності «Молодь нації», яка проводилася для них Управлінням молоді та спорту Чернівецької ОДА у партнерстві з Благодійною організацією «ПроОсвіта» впродовж 1-3 червня 2018 р. Проте, у реалізації цієї ідеї зацікавлені не тільки вони, але й персонал навчального закладу і містяни загалом. Адже нинішній вигляд об’єкту нашої проектної пропозиції є ганебним для школи європейського міста Чернівці, яке також вважається найбільш толерантним в Україні. Модернізований актовий зал, передусім, сприятиме ефективнішому навчальному процесу, значна частка етапів якого неможлива без відповідно оснащеної аудиторії. Він має бути придатним для користування в т.ч. дітьми з порушеннями слуху і мовлення, які є учнями цього навчального закладу.

Умови використання результатів проекту всіма мешканцями міста

Результатом проекту зможуть користуватися всі учні, батьки і вчителі цього навчального закладу, а також учні інших навчальних закладів міста, згідно з встановленими у ньому правилами.

Інформація щодо очікуваних результатів в разі реалізації проекту

Від проекту ми очікуємо, що учні стануть більш активними, школа привабливішою, а навчання завзятішим. Учні матимуть, де проводити навчальний і вільний від нього час, а також, будучи активними, покращувати стан свого фізичного і розумового розвитку. На базі оновленого актового залу можна буде проводити різні інтерактивні заняття і проекти у співпраці з іншими навчальними закладами міста в порядку партнерських домовленостей. Окрім цього, даний актовий зал може стати платформою для демонстрації дійсної турботи міської адміністрації щодо дітей з особливими потребами.

Чи потребує проект додаткових коштів на утримання об’єкту?

ні

Фотографії

Відповідальні підрозділи

Управління освіти