Щасливе дитинство – шлях до світлого майбутнього країни Брав участь

Доданий
20.06.2018
Номер
38
Комунальне господарство

Реконструкція дитячого майданчика сприятиме всебічному розвитку та цікавому проведенню дозвілля дітей різних вікових груп, а також запобігатиме травматизації їх внаслідок використання гойдалок та гірок «радянського» зразка, які не відповідають жодним нормам безпеки.

Автор проєкту
Юлія
Юлія Ахтимійчук
Бюджет
299 150 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
вулиця Кочубея, 35, Першотравневий район, Чернівці

Опис

Опис проекту

Основною метою реалізації даного проекту є забезпечення дітей даного спального району можливістю цікаво та безпечно проводити своє дозвілля. Користувачами даного майданчика є мешканці близько 300 квартир навколишніх будинків, оскільки аналогічного майданчика поблизу немає. Територія його по периметру засаджена деревами, з однієї сторони є металева огорожа. Існує необхідність дообладнати огорожею інші сторони майданчику, щоб найменші дітки не вибігали на проїжджу частину. Всі наявні гірки та залишки каруселей пропоную демонтувати, оскільки їх використання несе реальну загрозу здоров’ю дітей, а на їх місці поставити сучасні гойдалки, каруселі та ігрові комплекси. Для забезпечення фізичного розвитку дітей шкільного віку пропоную встановити спортивний комплекс та 2 силові тренажери, а для проведення дозвілля людей старшого віку встановити ще 3 лавки зі смітниками поруч. Також через весь майданчик простягається асфальтована доріжка, яка перебуває у «плачевному» стані і значно ускладнює можливість проїзду для мам з візочками – необхідно зробити нове асфальтне покриття шириною 1,2 м і довжиною 50 м.

Обґрунтування бенефіціарів проекту

Діти різних вікових категорій з прилеглих будинків, а також старше покоління мікрорайону

Умови використання результатів проекту всіма мешканцями міста

Вільний доступ усіх охочих

Інформація щодо очікуваних результатів в разі реалізації проекту

Реалізація проекту сприятиме всебічному розвитку та спілкуваннню дітей, а також цікавому відпочинку інших мешканців даного мікрорайону та їхніх гостей

Чи потребує проект додаткових коштів на утримання об’єкту?

ні

Фотографії

Відповідальні підрозділи

Департамент інфраструктури та благоустрою міської ради