«Сучасний двір» Брав участь

Доданий
20.06.2018
Номер
39
Комунальне господарство

Проект «Сучасний двір» спрямований на поліпшення комфорту проживання та дозвілля мешканців бульвару Героїв Крут 15 та прилеглих будинків, а також підвищення безпеки дозвілля та комфорту дітей шляхом встановлення дитячого майданчика.

Автор проєкту
Василь
Василь Тильний
Бюджет
297 410 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
бульвар Героїв Крут, 15, Шевченківський район, Чернівці

Опис

Опис проекту

Метою проекту є поліпшення умов комфорту проживання та дозвілля мешканців бульвару Героїв Крут 15, також прилеглих будинків № 13, 16,18,20 та підвищення безпеки дозвілля дітей. Проект «Сучасний двір» пропонується у зв’язку із відсутністю необхідних умов для збалансованого розвитку та безпечного дозвілля дітей чернівчан вище зазначених будинків. Вирішення проблеми пропонується шляхом встановлення дитячого майданчика та впорядкування території внутрішнього двору по вул. бульвару Героїв Крут 15, що забезпечить необхідні умови та безпеку для наших дітей та дозвілля усіх мешканців.

Обґрунтування бенефіціарів проекту

Бенефіціарами проекту є діти віком до 13-15 років вище зазначеного будинку, а також сусідніх будинків (близько 100 дітей), а також їх батьки та інші близькі родичі цих дітей (близько 300 осіб).

Умови використання результатів проекту всіма мешканцями міста

Запуск проекту «Сучасний двір» забезпечить:
• просторовий та фізичний розвиток дитини;
• покращення комфорту проживання мешканців мікрорайону;
• суттєве покращення соціального життя чернівчан в даному мікрорайоні.

Інформація щодо очікуваних результатів в разі реалізації проекту

В результаті реалізації проекту передбачається: • створення умов, необхідних, для збалансованого дозвілля дітей; • формування креативного міського середовища; • поліпшення комфорту проживання мешканців даного будинку, а також прилеглих будинків.

Чи потребує проект додаткових коштів на утримання об’єкту?

ні

Фотографії

Відповідальні підрозділи

Департамент інфраструктури та благоустрою міської ради