Швидка діагностика інфекційних захворювань у дітей Брав участь

Доданий
21.06.2018
Номер
43
Охорона здоров'я

Щороку в м. Чернівці до 7,5 тисяч дітей звертається у дитячу поліклініку для екстреної діагностики інфекційних захворювань, чому значно допоможе якісне оснащення бактеріологічної лабораторії. Найчастіше така швидка діагностика необхідна при спалахах дитячих інфекційних захворювань, харчових отруєннях у школах та садочках та для профілактики цих хвороб у контактних осіб.

Автор проєкту
Зінаїда
Зінаїда Блохіна
Бюджет
287 650 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
проспект Незалежності, Чернівці

Опис

Опис проекту

Швидка діагностика інфекційних захворювань у дітей різного віку є вкрай необхідною при спалахах дитячих інфекцій, харчових отруєннях у школах чи садочках і визначенні бактеріальних збудників навіть при звичайній ангіні. За останній рік бактеріальна лабораторія працює у напружених умовах, а іноді й цілодобово, і наявність такого сучасного обладнання для виявлення збудників різних хвороб є необхідною умовою допомоги дітям м. Чернівці. Термостат дозволить виростити колонії бактерій, мікроскоп - швидко і вірно виявити який збудник-бактерія призвели до хвороби, а стерилізатор ефективно очищати та стерилізувати лабораторне оснащення.

Обґрунтування бенефіціарів проекту

У дітей м. Чернівці, які звертаються в міську дитячу поліклініку з підозрою на інфекційне захворювання, зможуть швидко виявити збудника інфекційного захворювання та підтвердити точний діагноз для ефективного лікування.

Умови використання результатів проекту всіма мешканцями міста

Діагностика інфекційних захворювань буде проводитися в умовах дитячої міської поліклініки дітям - мешканцям м. Чернівці.

Інформація щодо очікуваних результатів в разі реалізації проекту

Оптимізація роботи бактеріологічної лабораторії міської дитячої поліклініки

Чи потребує проект додаткових коштів на утримання об’єкту?

ні

Фотографії

Відповідальні підрозділи

Управління охорони здоров'я