Всеукраїнський фестиваль культури та творчості людей з інвалідністю "Сузір'я любові" Реалізований

Доданий
22.06.2018
Номер
45
Культура

Фестиваль проходить на безкоштовні основі протягом 3-х днів в останній тиждень серпня у м.Чернівцях, присвячений "Дню Незалежності України" в якому приймають участь талановиті ,обдаровані люди з інвалідністю зі всіх куточків України, які презентують мистецтво та культуру свого регіону .

Автор проєкту
Бюджет
277 460 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
вулиця Садова, Шевченківський район, Чернівці

Опис

Опис проекту

У Чернівцях жодного разу не проходив фестиваль для людей з інвалідністю на всеукраїнському рівні, де б етнографічні регіони України, фольклорне мистецтво та культуру своїх областей представляли кращі колективи, особи з інвалідністю, які наділені неабияким творчим талантом на безкоштовній основі. Чернівці особливо у День Незалежності України, має стати прикладом щорічного фестивалю для осіб з інвалідністю - фестивалю високого рівня майстерності для гостей з усіх куточків України.

Обґрунтування бенефіціарів проекту

Учасниками та глядачами всіх 3 фестивальних днів є діти та дорослі - мешканці та гості нашого міста. В першу чергу - ті, хто цікавиться мистецтвом, культурою нашого міста, регіонів України, особливостями культур інших країн, кого цікавить високопрофесійна творчість особливих людей, хто любить пісню, вірші і танець, захоплюється іншими видами творчості. Всі заходи фестивалю будуть доступні всім і безкоштовно.
Об’єднання зусиль творчих колективів, окремих виконавців, громадських організацій, держави для інтеграції у суспільство, популяризація самобутнього мистецтва людей з інвалідністю, привернення уваги громадськості до проблем та потреб таких людей, а також зрівняння їхніх можливостей у суспільстві.
Люди з інвалідністю є невід’ємною частиною будь-якого суспільства. Ізоляція їх від суспільства є найгострішою для них проблемою. Як результат – вони втрачають почуття власної гідності та самодостатності. Їх життя, організація заходів, дозвілля, свята проходять у власному вузькому колі.

Умови використання результатів проекту всіма мешканцями міста

1. Забезпечити гостей достойним проживанням в готелях та харчуванням, транспортом, професійними сценічними майданчиками та виставковими залами, організувати майстер-класи, культурно-розважальну програму.
2. Інформувати чернівчан про всі фестивальні заходи через ЗМІ.

Інформація щодо очікуваних результатів в разі реалізації проекту

В першу чергу проект підніме імідж Чернівців, як міста, адже учасники фестивалю будуть відряджені своїми колективами, як культурне обличчя того чи іншого регіону, як представники своїх країн. Всеукраїнський фестиваль культури та творчості людей з інвалідністю «СУЗІР´Я ЛЮБОВІ» надає людям можливість спілкування, розвитку своїх творчих здібностей та інтеграції у суспільство - що не вимірюється грошима.

Чи потребує проект додаткових коштів на утримання об’єкту?

Ні

Фотографії

Відповідальні підрозділи

Управління культури

Департамент соціальної політики