ТИСЯЧА ДЕРЕВ Брав участь

Доданий
25.06.2018
Номер
49
Навколишнє середовище

Мета проекту – висадити в місті одну тисячу дерев. Дерева роблять місто більш комфортним. Навіть без наукового обгрунтування. Просто емоційно, людям набагато приємніше жити там, де є дерева.

Автор проєкту
Олександр
Олександр Чернюк
Бюджет
994 500 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
Чернівці

Опис

Опис проекту

Е-е-е, не любив в школі твори писати))) Хотів би додати до короткого опису те, що цей проект є чудовим шансом урізноманітнити флору Чернівців. На даний момент в місті росте досить обмежена кількість різновидів дерев. Хоча навіть в Україні їх продається безліч видів. Цей проект зробить Чернівці великим ботанічним садом. Ще однією принадою для туристів, яка шикарно підкреслить архітектуру.
Звичайно є і конкретні плюси. Дерева утилізують вуглець і виробляють кисень. Дерева зменшують температуру в місті. Дерева приваблюють птахів. Затінок від дерев робить приємними перебування людей на вулиці в літню спеку

Обґрунтування бенефіціарів проекту

Величезна перевага цього проекту – це те, що він торкнеться кожного члена громади і гостей нашого міста. І кожна людина зможе доторкнутись до результатів проекту.

Умови використання результатів проекту всіма мешканцями міста

Всі. Цілодобово. Протягом всього року. Безкоштовно. І діти, і онуки.

Інформація щодо очікуваних результатів в разі реалізації проекту

Випадково був свідком урочистого відкриття шахового будиночку в парку Шеченка. І ведучий свята почав перелічувати очікувані результати, це покращить, збільшить, розів’є, розширить і т.д. А я вважаю, що дідусям просто буде приємніше грати в шахи. Раніше вони грали на лавочках в півоберту, без даху над головою. Так само і з деревами. Буде просто приємніше жити в Че.

Чи потребує проект додаткових коштів на утримання об’єкту?

Дерева потребують поливу щонайменше протягом першого року.Пошкоджені - видаляти або замінювати.

Відповідальні підрозділи

Департамент інфраструктури та благоустрою міської ради