Модернізація матеріально-технічного забезпечення ліцею - одна зі складових підвищення якості освіти Реалізований

Доданий
02.07.2018
Номер
54
Освіта

Сучасна освіта потребує використання інтерактивних рішень та інтеграції цифрових технологій в навчально – виховний процес. Необхідне обладнання забезпечить використання сучасних методик викладання, надасть інструментарій для реалізації освітніх завдань.

Автор проєкту
Оксана
Оксана Місевич
Бюджет
299 000 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
вулиця Штейнбарга, 2, Шевченківський район, Чернівці

Опис

Опис проекту

Чернівецький ліцей № 1 здійснює навчання за трьома профілями: фізико-математичний, ІТ та економічний. За наявності двох сучасних комп’ютерних класів ми забезпечуємо на достатньому рівні якісне викладання базових дисциплін на усіх профілях навчання. З 2016 року в ліцеї відновлено профіль навчання, який передбачає вивчення інформатики. За два роки експерименту учні ІТ-профілю продемонстрували високі результати на олімпіадах та конкурсах з інформатики та математики. Проте, сьогодні є очевидною необхідність осучаснення та розширення засобів навчання.
Враховуючи умови, в яких ліцей забезпечує НВП, необхідним вважаємо мобільну версію класу інформаційних технологій.
Необхідною умовою технічного забезпечення такого класу є 15 сучасних планшетів, за допомогою яких можна буде здійснювати тестовий контроль, проводити віртуальні лабораторні та практичні роботи, використовувати електронні посібники, користуватись інтернет – ресурсами при викладанні всіх базових дисциплін.

Обґрунтування бенефіціарів проекту

Усі суб’єкти навчально-виховного процесу ліцею:
- педагогічний колектив;
- учні;
- партнери.

Умови використання результатів проекту всіма мешканцями міста

Учні матимуть потужні та універсальні засоби отримання необхідної інформації в процесі навчально-виховного процесу. Педагогічний колектив ліцею матимуть змогу активно впроваджувати в навчальний процес сучасні технологічно орієнтовані методики навчання, гармонійно поєднуючи їх із традиційними для якіснішої підготовки учнів у різних напрямках. Партнери ліцею, які залучені до навчально-виховного процесу, одержать високий рівень інформаційного обслуговування, доступність кожного учасника реалізації освітніх напрямків, що покращить імідж освіти міста.

Інформація щодо очікуваних результатів в разі реалізації проекту

Підвищення результативності навчального процесу через стимулювання інтересу дітей та вчителів до інтерактивного навчання.

Чи потребує проект додаткових коштів на утримання об’єкту?

ні

Відповідальні підрозділи

Управління освіти