Студентський сквер Брав участь

Доданий
02.07.2018
Номер
56
Комунальне господарство

Даний проект передбачає створення «Студентського скверу». В межах скверу студенти та жителі міста зможуть проводити дозвілля, відпочивати, грати настільні ігри та інше.

Автор проєкту
Володимир
Володимир Крижановський
Бюджет
299 990 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
вулиця Небесної сотні, 2, Шевченківський район, Чернівці

Опис

Опис проекту

Створення простору для відпочинку, проведення дозвілля, інтелектуальних та настільних ігор для студентів та жителів прилеглих будинків. У сквері, який ми розглядаємо для реалізації проекту, мала кількість лавочок та його санітарний стан незадовільний. Потрібно на території скверу прокласти пішохідні доріжки, встановити достатню кількість лавочок, урни для сміття. Реалізація даного проекту необхідна, адже кожен студент та житель даного району має право на відпочинок і дозвілля у місці з хорошими умовами, екологічним та санітарним станом.

Обґрунтування бенефіціарів проекту

Відвідувати студентський сквер зможуть студенти, що проживають у гуртожитках на вул. небесної Сотні та жителі прилеглих будинків. Всього – близько 5 000 чол.

Умови використання результатів проекту всіма мешканцями міста

Студентський сквер можна буде відвідувати цілодобово усім мешканцям міста.

Інформація щодо очікуваних результатів в разі реалізації проекту

Результати реалізації проекту: • сквер в належному санітарному та екологічному стані; • місце для проведення дозвілля, вільного часу, відпочинку, інтелектуальних, настільних ігор; • сквер слугуватиме для зближення любителів настільних та інтелектуальних ігор; • покращення благоустрою та інфраструктури вул. Небесної Сотні; • підвищення рівня комфорту проживання людей та якості їхнього відпочинку; • створення умов для спілкування та зближення мешканців, спільного проведення ними дозвілля; • підвищення рівня правопорядку на цій території.

Чи потребує проект додаткових коштів на утримання об’єкту?

ні

Фотографії

Відповідальні підрозділи

Департамент інфраструктури та благоустрою міської ради