Кабінет Науки «Logos 3000» Брав участь

Доданий
02.07.2018
Номер
57
Освіта

Проект орієнтований на формування нових предметних і ключових компетентностей у гімназистів, необхідних для самовизначення у виборі майбутньої професії. Відповідно до Концепції Нової Української школи, в освітній процес необхідно запроваджувати інноваційний підхід у навчанні дітей з використанням сучасних технологій.

Автор проєкту
Артур
Артур Качур
Бюджет
289 486 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
вулиця Дмитра Загула, 8, Шевченківський район, Чернівці

Опис

Опис проекту

Запорукою успішних перемог чернівецьких учнів у міжнародних конкурсах та змаганнях є здобуття нових практичних предметних і ключових компетентностей під час навчання в школі. За період навчання в гімназії, в процесі участі у всеукраїнських та міжнародних (Тайланд, Болгарія, Польща, США, Німеччина) учнівських олімпіадах, конкурсах та проектах, я зіткнувся з проблемою часткового забезпечення сучасним навчальним та демонстраційним (матеріально-технічним, ІТ, інтерактивним, лабораторним та ін.) обладнанням.
Оскільки гімназія не має фінансової можливості самостійно придбати необхідне сучасне обладнання для роботи учнів, я вирішив посприяти розвитку матеріально-технічної бази alma mater, долучившись до проекту «Бюджет участі - Чернівці».
Придбання сучасного навчального обладнання дасть можливість ефективно підготувати учнів до занять, здійснювати тренування до інтелектуальних випробувань та участі в проектах, конкурсах, конференціях.
Крім того, гімназисти зможуть отримати навички і знання, практичний досвід роботи з обладнанням в умовах “реальної лабораторії” для свідомого здобуття професій в майбутньому.

Обґрунтування бенефіціарів проекту

Проект розрахований на підсилення знаннєво-діяльнісного освітнього процесу в підготовці дітей 5-11 класів та вчителів Чернівецької гімназії №5 до отримання практичних навичок.

Умови використання результатів проекту всіма мешканцями міста

Результатами реалізації цього проекту буде праця молодих освічених людей, здатних творити майбутнє, на благо чернівецької громади.

Інформація щодо очікуваних результатів в разі реалізації проекту

Очікуваними результатами проекту можна буде вважати підвищення рівня практичних навичок учнів, результати їхньої участі в науково-пошукових та суспільних проектах, інтелектуальних випробуваннях, міжнародних конференціях та конкурсах, а також значна кількість випускників, які свідомо вибрали професію та вступили до закладів вищої освіти міста Чернівців.

Чи потребує проект додаткових коштів на утримання об’єкту?

ні

Фотографії

Відповідальні підрозділи

Управління освіти