Дитячий майданчик «Сонечко» Брав участь

Доданий
05.07.2018
Номер
62
Комунальне господарство

Дитячий майданчик «Сонечко» являє собою невеличку територію, оснащену спеціальними конструкціями та об’єктами для веселого дозвілля, активного розвитку і дитячих ігор.

Автор проєкту
Ігор
Ігор Костинюк
Бюджет
280 000 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
вулиця Камінна, Чернівці

Опис

Опис проекту

Мета проекту – побудова сучасного дитячого майданчика, який буде покликаний забезпечити розвиток дітей. Саме на вулиці дитина соціалізується в суспільстві, вона тут знаходить перших друзів, можливо перше кохання. Але у мікрорайоні Рогізна взагалі відсутні якісні дитячі майданчики. Є майданчики поруч з дитячими садками, але там обмежений доступ до них. Тому на сьогодні актуальним питанням є побудова в мікрорайоні Рогізна хорошого дитячого майданчика, який дозволить відпочивати всією сім’єю, забезпечить живе спілкування батьків та дітей. Все частіше батьки мікрорайону Рогізна жаліються, що їхні діти не мають де гратись. Діти граються в багнюці, з порожніми пляшками, з камінням та палицями. Тому сьогодні реалізація такого проекту посприяє вирішенню ряду проблем, які на сьогодні є актуальними серед жителів мікрорайону.

Обґрунтування бенефіціарів проекту

До основних груп мешканців, які зможуть користуватись результатами проекту це:
- діти громадян мікрорайону;
- батьки.

Умови використання результатів проекту всіма мешканцями міста

Даний дитячий майданчик буде працювати цілодобово і всі охочі зможуть там перебувати.

Інформація щодо очікуваних результатів в разі реалізації проекту

Ми очікуємо що реалізований проект посприяє тому, що: - діти будуть мати де займатись у вільний час; - батьки будуть знати де їх діти; - підвищення соціалізації дітей.

Чи потребує проект додаткових коштів на утримання об’єкту?

ні

Фотографії

Відповідальні підрозділи

Департамент урбаністики та архітектури