Модернізація майстерні трудового навчання та технологій Реалізований

Доданий
05.07.2018
Номер
64
Освіта

Результатом даного проекту вбачається: створення сучасної майстерні для використання в навчальному процесі; організації загальноміських заходів для школярів, освітян, мешканців міста Чернівці.

Автор проєкту
Юрій
Юрій Палій
Бюджет
299 462 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
вулиця Яна Налепки, 3, Чернівці

Опис

Опис проекту

Основною метою проекту є підвищення рівня освіти дітей та молоді шкільного віку, адже саме в цей період життя формується культура навчання, яка впливає на подальший розвиток особистості в усіх сферах діяльності. Оновлення кабінету трудового навчання та технології дасть можливість учням займатися винахідницькою та проектною діяльністю, проявляти навички творчої праці під час уроків та в позаурочний час.
За допомогою найновішого обладнання учні зможуть виготовляти та презентувати вироби, створені власними руками, а в майбутньому це дасть їм можливість започаткувати власну справу.
Створення майстерні - справа нашого майбутнього. Робота над улюбленим заняттям відволікає від шкідливих звичок, виховує в дітей посидючість, терпіння, навички на будь-якому напрямку творчості.
Робота на сучасному обладнанні дасть можливість учням розвивати практичні навички, необхідні для життя в розвиненій європейській країні. На сьогоднішній день відчувається брак робітничих професій на ринку праці. Цю тенденцію можна простежити на під час перегляду вакансій на сайті Чернівецького регіонального центру зайнятості. Відчувається брак таких робітничих професій як токар, слюсар – сантехнік, столяр, електромонтер, електрик, бетоняр, зварювальник, слюсар-ремонтник, слюсар-електрик. Виконання різних видів робіт в модернізованій майстерні дасть можливість учням визначитись з улюбленою справою та зробити оптимальний вибір професії.

Обґрунтування бенефіціарів проекту

Учні ЗОШ №38, учні інших шкіл Садгори, студенти, люди з особливими потребами.

Умови використання результатів проекту всіма мешканцями міста

Результатами проекту можуть користуватися усі мешканці мікрорайону, які люблять виготовляти вироби своїми руками.

Інформація щодо очікуваних результатів в разі реалізації проекту

Реалізація проекту сприятиме розкриттю творчого потенціалу дітей та молоді, відкриттю нових талантів, популяризації творчих робіт, виготовлених своїми руками.

Чи потребує проект додаткових коштів на утримання об’єкту?

ні

Фотографії

Відповідальні підрозділи

Управління освіти