Дитячий майданчик "Буковинський" Реалізований

Доданий
07.06.2018
Номер
7
Спорт

Дитячий майданчик з сучасними розважальними та спортивними конструкціями

Автор проєкту
Тетяна
Тетяна Корнічук
Бюджет
250 000 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
вулиця Горобинова, 9, Чернівці

Опис

Опис проекту

Основною метою проекту є вдосконалення та осучаснення існуючого та зареєстрованого міською радою дитячого майданчика, що наразі не відповідає технічним характеристикам. Земельна ділянка , яка запропонована для проекту, вже має кадастровий номер. Має зручне розташування між будинками в стороні від дорожнього руху. По периметру майданчика висаджені дерева та кущі. Територія освітлюється.
Існуючий майданчик потребує додаткових конструкцій для розваг та фізкультури у вигляді каруселей, гірок, турніків, столиків, пісочниці.
Мікрорайон «Сонячний» має понад 10 житлових будинків , кількість дітей щорічно зростає, діти мають потребу в розвагах, заняттях фізкультурою, спілкуванні.

Обґрунтування бенефіціарів проекту

Абсолютно всі мешканці та гості мікрорайону «Сонячний» незалежно від віку зможуть з гарним настроєм проводити вільний час на оновленому сучасному майданчику.

Умови використання результатів проекту всіма мешканцями міста

Доступ до майданчика матимуть всі бажаючи цілодобово.

Інформація щодо очікуваних результатів в разі реалізації проекту

Реалізація проекту змінить настрій мешканців, дасть можливість всім відчути себе громадою після тіснішого спілкування один з одним. Діти будуть здоровішими та згуртованими, проводитимуть більше часу на свіжому повітрі а не перед компьтерами.

Чи потребує проект додаткових коштів на утримання об’єкту?

ні

Фотографії

Відповідальні підрозділи

Департамент урбаністики та архітектури