Студентська площа Реалізований

Доданий
11.07.2018
Номер
78
Інше

Проект передбачає створення «Студентської площі». В межах площі студенти та жителі міста зможуть проводити свій вільний час, дозвілля, організовувати творчі зустрічі, відпочивати та інше.

Автор проєкту
Ольга
Ольга Винниченко
Бюджет
299 949 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
вулиця Небесної сотні, 2А, Шевченківський район, Чернівці

Опис

Опис проекту

Основна мета проекту: створити «Студентську площу», яка слугуватиме місцем для відпочинку, проведення творчих заходів, зібрання молоді з метою спілкування. Земельна ділянка за даною адресою знаходиться в поганому санітарному стані. В межах району відсутні подібні місця. Щоб вирішити дану проблему, потрібно на вказаній території прокласти бруківку, встановити достатню кількість лавочок, урни для сміття, нічні ліхтарі та збільшити кількість зелених насаджень. Студентська площа стане простором не тільки для відпочинку, дозвілля але й місцем для спілкування, читання книг, проведення часу з друзями.

Обґрунтування бенефіціарів проекту

Студенти та жителі прилеглих будинків зможуть відвідувати Студентську площу. Всього – близько 5 000 чол.

Умови використання результатів проекту всіма мешканцями міста

Відвідувати студентську площу можна буде цілодобово.

Інформація щодо очікуваних результатів в разі реалізації проекту

Результати реалізації проекту: • територія в належному санітарному та екологічному стані; • простір для проведення дозвілля, вільного часу, відпочинку, творчих заходів; • покращення благоустрою та інфраструктури вул. Небесної Сотні; • підвищення рівня комфорту проживання людей та якості їхнього відпочинку; • створення умов для спілкування та зближення мешканців, спільного проведення ними дозвілля; • покращення екологічного стану даної території; • збільшення освітленості даної частини міста; • підвищення рівня правопорядку на цій території.

Чи потребує проект додаткових коштів на утримання об’єкту?

ні

Фотографії

Відповідальні підрозділи

Департамент інфраструктури та благоустрою міської ради