Підвищення комфортності та якості первинної медичної допомоги для маленьких чернівчан Реалізований

Доданий
11.07.2018
Номер
79
Охорона здоров'я

Укомплектування новоствореної лабораторії в Педіатричному відділенні 8 КМУ «Міська дитяча поліклініка» сучасним медичним обладнанням та меблями. Створення комфортних умов перебування у відділенні маленьких пацієнтів через закупівлю нових кушеток для очікування прийому лікаря та ремонту санвузлів.

Автор проєкту
Алла
Алла Панська
Бюджет
296 100 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
вулиця Руська, 273, Першотравневий район, Чернівці

Опис

Опис проекту

Мікрорайон Гравітон має чудове педіатричне відділення для надання первинної медичної допомоги чернівецьким діткам. Тут працюють чудові лікарі-педіатри, які разом з адміністрацією Міської дитячої поліклініки та управлінцями Управління охорони здоров’я ЧМР постійно працюють над покращенням комфортності та якості медичних послуг. Гравітонівці також хочуть допомогти у створенні більш комфортних умов як для лікарів так і для маленьких пацієнтів. Для цього - проектом передбачено укомплектування новоствореної лабораторії сучасним медичним обладнанням - центрафугою, мікроскопом, фотоелектроколориметром. Окрім того, на базі педіатричного відділення створено кабінети чергових вузьких спеціалістів, які потребують покращення робочих місць для комфорту маленьких чернівчан. Проект також передбачає ремонт санвузлів та закупівля кушеток, які замінять некомфортні стільці для очікування пацієнтів своєї черги до лікаря.

Обґрунтування бенефіціарів проекту

Діти до 16 років, які проживають у м. Чернівці та їх батьки. Лікарський колектив відділення.

Умови використання результатів проекту всіма мешканцями міста

Медична реформа передбачає вільний вибір лікаря первинної ланки. Тому будь-хто з чернівчан, хто уклав з лікарем у цьому відділенні може використовувати результати проекту.

Інформація щодо очікуваних результатів в разі реалізації проекту

Покращення умов для перебування дітей під час проведення лікувально-діагностичних процедур та прийомах лікарів.

Чи потребує проект додаткових коштів на утримання об’єкту?

ні

Відповідальні підрозділи

Управління охорони здоров'я