Розвиток інноваційного підприємництва в Чернівцях 2.0 Брав участь

Доданий
16.07.2018
Номер
89
Інше

Проект спрямований на забезпечення освітньої підтримки процесу навчання та освоєння нових технологій через проведення тематичних семінарів, тренінгів для суб'єктів малого і середнього підприємництва для усіх бажаючих розпочати свій стартап.

Автор проєкту
Дмитро
Дмитро Єрохін
Бюджет
250 000 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
проспект Незалежності, 129, Шевченківський район, Чернівці

Опис

Опис проекту

Сучасні світові компанії в значній мірі беруть свій початок із стартап середовища, тому створення сприятливих умов для розвитку нових стартапівв місті через ознайомлення чернівчан із інноваціними можливостями ведення бізнесу, сприятиме підвищенню економічних показників розвитку міста, забезпечить населення новими робочими місцями. Малий бізнес є одним із головних факторів формування і розвитку ринкової економіки, підтримки внутрішнього ринку, а також є складовою соціально-економічного стану міста, тому питання розвитку інноваційного бізнесу залишається одним із важливих і розглядається як пріоритетний напрям економічного і соціального розвитку міста. Метою проекту є навчання активної частини жителів міста інноваційної діяльності через проведення різноманітних комплексних сертифікатних навчальних програм з базових курсів у сфері інноваційних технологій, тренінгів та практичних семінарів.

Обґрунтування бенефіціарів проекту

Різнорідні групи людей різного віку, що планують чи діють вже у сфері інновацій та організації, які зацікавлені в отриманні інноваційних рішень чи сервісів для розвитку свого бізнесу в Чернівцях.

Умови використання результатів проекту всіма мешканцями міста

Безкоштовні

Інформація щодо очікуваних результатів в разі реалізації проекту

Забезпеченню малого бізнесу підготовленими кадрами, стимулювання створення нових робочих місць, збільшення надходжень до міського бюджету, виробництво сучасної креативної конкурентноздатної продукції.

Чи потребує проект додаткових коштів на утримання об’єкту?

так

Відповідальні підрозділи

Департамент соціально-економічного розвитку та стратегічного планування