Крок до здоров’я Відхилений

Доданий
07.06.2018
Номер
9
Освіта

Даний проект дасть можливість створити в СДНЗ №15 для дітей з туберкульозною інтоксикацією фізкультурно-профілактичне середовища для забезпечення сучасних комфортних умов для оздоровчо-профілактичного та фізичного розвитку дошкільників, посилити мотивацію дітей до здорового способу життя.

Автор проєкту
Ірина
Ірина Опришко
Бюджет
261 625 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
вулиця Ольги Гузар, 12, Шевченківський район, Чернівці

Опис

Опис проекту

Сьогодні велика увага приділяється здоров’ю підростаючого покоління та питанню впровадження здоров`язбережувальних технологій в освітній процес. Ми бачимо, як можна покращити умови перебування дітей в нашому закладі, створивши належні сучасні умови для оздоровлення малечі. Санаторний дошкільний заклад №15 для дітей з туберкульозною інтоксикацією є прилаштованим приміщенням в якому відсутній спортивний зал, що не дає можливості забезпечити оптимальні умови для організації фізкультурно-оздоровчої діяльності в СДНЗ. Час іде. І наш заклад потребує осучаснення розвивально-спортивного середовища. Зробивши реконструкцію приміщень, які не використовуються за призначенням, можна створити спортивний зал та роздягальню для дошкільнят. Облаштування спортивного залу яскравим сучасним спортивним інвентарем дасть можливість організовувати заняття з фізичного виховання та спортивні розваги для малюків більш цікавими, корисними та змістовними, а також загартує та зміцнить ослаблений дитячий організм. Повноцінна рухова активність дітей забезпечить сприятливі умови для успішного фізичного розвитку та профілактики захворювань.

Обґрунтування бенефіціарів проекту

Діти дошкільного віку, педагоги та батьківська громада СДНЗ №15

Умови використання результатів проекту всіма мешканцями міста

Реалізація проекту має вузьку цільову аудиторію і передбачає користування дітьми які відвідують даний заклад та їх батьками.

Інформація щодо очікуваних результатів в разі реалізації проекту

• Створення в СДНЗ фізкультурно-спортивного середовища для профілактики, зміцнення та збереження здоров’я дітей даної категорії та усіх учасників навчально-виховного процесу. • Дасть можливість розширити роботу з фізкультурно-оздоровчої діяльності: проведення свят, спортивних розваг та занять з фізичного виховання.

Фотографії

Відповідальні підрозділи

Управління освіти