Волейбольно-баскетбольний майданчик у гімназії №7 Брав участь

Доданий
12.07.2019
Номер
102
Спорт

Проект передбачає спорудження нового волейбольно-баскетбольного майданчика на території Чернівецької гімназії №7. Існуючий спортивний майданчик не оновлювався з відкриття навчального закладу(1974 р.) та не відповідає вимогам сучасного підходу до облаштування спортивних споруд. Планується створення належних умов для фізичної підготовки дітей, пропагування здорового способу життя.

Автор проєкту
Світлана
Світлана Кишкан
Бюджет
1 015 748 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
просп. Незалежності, 88, Чернівці

Опис

Опис проекту

Фізична культура в навчальному закладі як складова загальної культури закладає основи збереження здоров'я, формує пріоритети оздоровчої спрямованості фізичних вправ та забезпечує загальний культурний розвиток особистості школяра. Для належної організації занять фізичної культури, роботи спортивних секцій у Чернівецькій гімназії №7 пропонується побудувати волейбольно-баскетбольний майданчик.
Отже, мета створення сучасного спортивного майданчика на території гімназії полягає в забезпечення оптимальних умов для організації освітнього процесу, спортивно-масової роботи. Проведення фізкультурно-спортивних заходів сприятиме популяризації здорового способу життя серед молоді, стимулюватиме фізично рухову активність школярів, надасть можливість здобувати перемоги різних рівнів з улюблених видів спорту.

Обґрунтування бенефіціарів проекту

Волейбольно-баскетбольним майданчиком зможуть користуватися учні Чернівецької гімназії №7, а це 1325 дітей. які мешкають у мікрорайоні даного навчального закладу.

Умови використання результатів проекту всіма мешканцями міста

Спортивни ймайданчик буде задіяний під час освітнього процесу учнями гімназії, а також у позаурочний час для занять спортивних секцій, проведення змагань шкільного та міського рівнів.

Інформація щодо очікуваних результатів в разі реалізації проекту

створення необхідних умов для організації освітнього процесу зі збереження та зміцнення здоров'я юного покоління; популяризація здорового способу життя; сучасне безпечне облаштування майданчика сприятиме зацікавленості учнів у заняттях баскетболом та волейболом в урочний та позаурочний час; систематична зайнятість дітей видами спорту з м'ячем виховуватиме майбутніх чемпіонів, які прославлять нашу державу у світі.

Чи потребує проект додаткових коштів на утримання об’єкту?

ні

Фотографії

Відповідальні підрозділи

Управління освіти

Департамент урбаністики та архітектури