Місто, яке варто любити На реалізації

Доданий
25.06.2019
Номер
25
Комунальне господарство

Облаштування безпечного та сучасного простору біля багатофункціонального спортивного майданчику “Будівельники миру”. Проектом передбачається відновлення дорожнього покриття на вул. Текстильників, встановлення сучасного енергозберігаючого освітлення, облаштування тротуарів, зеленої зони та зони громадського простору.

Автор проєкту
Антоніна
Антоніна Ясінська
Бюджет
2 994 694 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
Текстильників вулиця, Чернівці

Опис

Опис проекту

Біля сучасного багатофункціонального спортивного майданчику “Будівельники миру” дорожнє покриття у жахливому стані, каміння з під коліс автомобілів летить на ігрову зону, хмари пилу та бруду зависають в повітрі. Діти піддаються постійній небезпеці, у звязку з відсутністю дорожнього покриття, дорожньої розмітки та інформативних знаків. Проектом передбачається відновлення дорожнього покриття по вул. Текстильників з прокладанням бруківки, встановлення сучасного енергозберігаючого освітлення, облаштування тротуарів, зеленої зони та зони громадського простору.

Обґрунтування бенефіціарів проекту

Чернівчани та гості міста.

Умови використання результатів проекту всіма мешканцями міста

365, 24/7.

Інформація щодо очікуваних результатів в разі реалізації проекту

Безпечне, гарно облаштоване місце дозвілля та громадського простору, яке милує око. Куди не страшно привести дитину, провести вечірні сімейні прогулянки. Місце, де всім комфортно, цікаво, затишно. Де хочеться жити і любити.

Чи потребує проект додаткових коштів на утримання об’єкту?

ні

Фотографії

Відповідальні підрозділи

Департамент інфраструктури та благоустрою міської ради