Спортивне дитинство Брав участь

Доданий
25.06.2019
Номер
29
Спорт

Встановлення сучасного баскетбольно-волейбольного майданчику у дворі за адресою Небесної сотні 19-21
Мешканці двору намагаються створити гарні умови для спортивного розвитку дітей у своєму дворі. встановлені спортивні тренажери, перекладини, гімнастичні брусся.
Є місце для для гри у волейбол і баскетбол. На даний момент грають на асфальті, що небезпечно.

Автор проєкту
Дмитро
Дмитро Мотовілін
Бюджет
699 600 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
вул. Небесної Сотні (Стасюка), 19, Чернівці

Опис

Опис проекту

у 2016 році мешканці двору своїми силами та приймаючи участь у проекті "Бюджету участі" почали облаштовувати власний двір дитячим та спортивнем інвентарем. Було встановлено тренажери, турніки, брусся, пісочницю, дитячу карусель, тощо. З того часу кілкість дітей і дорослих які граються і займаються на тренажерах збільшилась. Діти із задоволенням приводять друзів щоб позайматись. Молоді батькі катають дітей на гойдалках і каруселі. Очікується встановлення нової пісочниці, гімнастичного комплексу і додаткових тренажерів для підлітків згідно проекту 2018 року.
У дворі є місце для гри у баскетбол і волейбол. Але поверхня майданчиків асфальтова із численими ямами і нерівностями. Це може призвести до травмування. Діти грають із задоволенням, але просили зробити сучасний баскетбольно-волейбольний майданчик. Це дозволить збільшити кількість дітей які грають у командні види спорту.
Цей спортивний майданик стане місцем зустрічі як професійних гравців, так і любителів; а також якісного дозвілля молоді у після навчальний період

Обґрунтування бенефіціарів проекту

Основними користувачами будуть мешканці міста, які полюбляють грати у волейбол і баскетбол. Оскільки у місті мало майданчиків для гри у ці види, бажаючих буде багато. Найбільшу частину складатимуть діти та підлітки міста.

Умови використання результатів проекту всіма мешканцями міста

вільний доступ для всіх бажаючих

Інформація щодо очікуваних результатів в разі реалізації проекту

Із втіленнням даного проекту, збільшиться кількість дітей та молоді, які будуть займатись спортом, з’явиться можливість проведення змагань. Покращаться навики і вміння дітей у спортивному даних видах спорту. Якісно зміниться інфраструктура мікрорайону, що впливатиме на світогляд дітей і молоді

Чи потребує проект додаткових коштів на утримання об’єкту?

не потребує

Фотографії

Відповідальні підрозділи

Департамент урбаністики та архітектури