Безпечний Бульвар Брав участь

Доданий
27.06.2019
Номер
33
Безпека та громадський порядок

Проектом передбачається встановлення відеоспостереження за спортивними та дитячими майданчиками, дитячими навчальними закладами, школами, пішохідними зонами, на перехрестях доріг у дворах та зупинках громадського транспорту в районі вулиць Південно-Кільцева, Бульвар Героїв Крут, Ентузіастів.

Автор проєкту
Валентин
Валентин Шеремет
Бюджет
675 000 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
вул. Південно-Кільцева, 21А, Чернівці

Опис

Опис проекту

Наявність заходів спрямованих на забезпечення безпеки на вулицях нашого міста, є обов’язковою умовою комфортного проживання чернівчан. Відеоспостереження - один з основних і найбільш ефективних засобів забезпечення безпеки, що володіє широким спектром реалізованих функцій: безперервністю контролю територій в будь-який час доби, детекцією руху в контрольованих зонах, накопиченням інформації про події, автоматичним розпізнаванням і порівнянням реєстрованої інформації з архівом тощо.
Мета проекту: підвищити рівень безпеки мешканців району, забезпечити швидке реагування на протиправні інциденти. Проектом передбачається встановлення відеоспостереження за спортивними та дитячими майданчиками, дитячими навчальними закладами, школами, пішохідними зонами, на перехрестях доріг у дворах та зупинках громадського транспорту, в районі вулиць Південно-Кільцева, Бульвар Героїв Крут, Ентузіастів. Сучасні камери відеоспостереження дозволяють виявляти і навіть розпізнавати людину на кілька десятків метрів, а інфрачервоне підсвічування камер відеоспостереження, яке сьогодні встановлене в більшість вуличних відеокамер дозволяє бачити, що відбувається навколо навіть в абсолютній темряві. Безперервний відеозапис дозволить надалі здійснити грамотний і безпомилковий «розбір польотів».
У випусках новин ми часто бачимо, як безпосередньо відбувалась та або інша подія - і все це завдяки сучасним системам відеоспостереження.

Обґрунтування бенефіціарів проекту

Бенефіціарами проекту є мешканці та гості району, правоохоронні органи.

Умови використання результатів проекту всіма мешканцями міста

Реалізація проекту «Безпечний бульвар» забезпечить:
- підвищення рівня безпеки мешканцям та гостям району;
- оперативне реагування правоохоронних органів на протиправні інциденти такі як: пошкодження майна, вигул собак в непристосованих для цього місцях, порушення правил ПДР, розмальовування (написи) на стінах будівель, крадіжки, тощо.

Інформація щодо очікуваних результатів в разі реалізації проекту

В разі реалізації проекту, повинно суттєво зменшитись прояви вандалізму по відношенню до спільного майна (наприклад на майданчиках). Підвищитись рівень безпеки біля дитячих навчальних закладів та шкіл району, зменшення кількості правопорушень.

Чи потребує проект додаткових коштів на утримання об’єкту?

Потребує електропостачання, а також укладання договору на подальше технічне обслуговування системи.

Фотографії

Відповідальні підрозділи

Виконавчий комітет