Дорога до парку Жовтневого Відхилений

Доданий
28.06.2019
Номер
36
Дорожнє господарство

Основні магістральні вулиці міста з дорогами в доброму стані, в той час коли підїзди до будинків,внутрішні двори часто в незадовільному стані. Парк Жовтневий являється окрасою міста,місцем відпочинку сотень чернівчан та підїзду зі сторони вул.Комарова до нього нема. Проектом передбачено влаштування дорожного покриття ,газонів та місця відпочинку при підїзді до озера.

Автор проєкту
Тетяна
Тетяна Байда
Бюджет
3 000 000 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
вул. Володимира Комарова, 26В, Чернівці

Опис

Опис проекту

Основна мета проекту -покращення якості життя в місті Чернівці.
Основна проблема, на вирішення якої спрямований проект- покращення дорожнього покриття на в'їзді до парку Жовтневого з вулиці Комарова, 26В між школою і озером та створення європейського рівня місця відпочинку і паркувальної зони .
В даний час дорожнє покриття,можна вважати,там відсутнє, тротуар частково зруйнований, межі між дорогою та пішохідною зоною нема. Попри озеро недавно встановили лавки та хотілося б дати їм не грунтову основу, щоб уникнути болота.
Тому проектом передбачено влаштування дорожнього покриття, низьких бордюрів, влаштування пішохідної зони, осучаснення лавочок з покриттям під ними,влаштування сучасних урн та газону.
Якщо реалізувати цей проект якісно, то з'явиться ще один європейський шматочок міста, яким приємно буде користуватись і оку любо глянути. Так зберемо по кусочках місто і заживемо з хорошими дорогами.

Обґрунтування бенефіціарів проекту

Бенефеціарами проекту є всі мешканці міста та гості

Умови використання результатів проекту всіма мешканцями міста

Результатом проекту зможуть користуватись всі мешканці міста в будь-яку годину та в будь-який день. Це відкритий простір.

Інформація щодо очікуваних результатів в разі реалізації проекту

Результат в разі реалізації проекту- зменшення кількості битих машин, зменшення кількості битих колін у дітей, унеможливлення перетину потоків автомобілів та пішоходів за рахунок якості та зручності і як наслідок уникнення ДТП, можливість зручного пересування маломобільних груп населення та мам з візочками, можливість сповна насолодитися красою Жовтневого парку.

Чи потребує проект додаткових коштів на утримання об’єкту?

Догляд за газоном та освітлення проїзду є закріпленим за парком Жовтневим .

Фотографії

Відповідальні підрозділи

Департамент інфраструктури та благоустрою міської ради