Універсальний спортивний майданчик європейського типу Відхилений

Доданий
28.06.2019
Номер
37
Спорт

Сучасний cпортивний майданчик – це чудове місце для захоплюючого дозвілля дітей, зона комфорту та здоров’я, де можна активізувати свою рухову діяльність, граючись, зняти статичну напругу і просто весело провести свій час.
Проeкт полягає у побудові універсального футбольно-баскетбольно-волейбольного майданчику зі штучним покриттям з огорожею та вуличним спортивним приладдям.

Автор проєкту
Ірина
Ірина Кречун
Бюджет
2 172 000 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
вул. Кутузова, 6, Чернівці

Опис

Опис проекту

Проблема
У провулку по вул. Кутузова, 6 у дворі гуртожитку № 8 Коледжу ЧНУ імені Юрія Федьковича є майданчик на якому є занедбане поле, яке внаслідок інтенсивної експлуатації стало майже непридатним до безпечного заняття спортом. У гуртожитку проживає близько 150 студентів, поруч по вулиці Кутузова розміщений навчальний корпус ДВНЗ «Індустріальний коледж» і ці всі студенти не мають можливості жити активним спортивним життям у безпосередній близькості до місця проживання чи навчання.
Недосконалість спортивного майданчика, щорічне зменшення кількості студентів, яка займається фізичною культурою і спортом, обмеження фінансування, що в свою чергу може призвести до занепаду матеріально-технічної бази, суттєво вплинути на рівень інтелектуального, культурного, фізичного розвитку міста, зниження спортивного рівня підготовки підростаючого покоління.

Мета проекту: створення умов необхідних для того, щоб якомога більше студентів коледжу та дітей із прилеглих будинків займалися спортом, мали змогу розвивати свої здібності та своїми досягненнями прославляли свій навчальний заклад, область та Україну.
Вжиті заходи по капітальному ремонту спортивного майданчика мають стати початком покращення спортивної інфраструктури, надати імпульс популяризації в місті фізичної культури та спорту.
Основне завдання проекту – зацікавити молодь спортивними іграми, прививати культуру активного та здорового відпочинку.
Спортивні майданчики повинні бути безпечними, відповідати стандартам якості. Більше того, вони повинні забезпечити підлікам змістовне і цікаве дозвілля, яке сприятиме її фізичному й розумовому розвитку, а також соціальній адаптації.

Обґрунтування бенефіціарів проекту

Для студетів коледжу, молоді мікрорайону, прилеглих вулиць, а також всіх небайдужих до здорового способу життя.

Умови використання результатів проекту всіма мешканцями міста

За погодженням з адміністрацією Коледжу ЧНУ імені Юрія Федьковича користуватися полем зможуть усі бажаючі: професійні та аматорські спортивні колективи.

Інформація щодо очікуваних результатів в разі реалізації проекту

Побудуваний сучасний універсальний спортивний майданчик європейського типу дозволить: 1) активно залучати молодь до участі у спортивному житті міста; 2) організовувати спортивні змагання; 3) проводити заняття із фізичного виховання; 4) буде створено умови для комфортного і безпечного заняття спортом; 5) зменшить час перебування молоді за моніторами комп’ютерів.

Чи потребує проект додаткових коштів на утримання об’єкту?

Проeкт нe потребує подальшого фінансування з бюджeту.

Фотографії

Відповідальні підрозділи

Департамент урбаністики та архітектури