Зручний громадський простір - комфорт для пацієнтів Брав участь

Доданий
30.06.2019
Номер
41
Охорона здоров'я

Сучасна концепція надання послуг з охорони здоров’я це максимальний сервіс та комфорт для відвідувачів. Наш проект направлений на створення комфортного громадського простору для відвідувачів нашого центру та забезпечення нового та сучасного пацієнторієнтованого принципу надання первинної медичної допомоги, враховуючи індивідуальні потреби осіб, яким ці послуги надаються.

Автор проєкту
Наталія
Наталія Калмикова
Бюджет
645 120 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
вул. Ярослава Мудрого (Тореза Моріса), 2, Чернівці

Опис

Опис проекту

Наш центр обслуговує більш як 30000 населення м. Чернівці з них більш як 6000 - діти. На території центру відсутня облаштована автостоянка для відвідувачів а також відсутній ігровий простір для дітей, які можуть ним скористатись до, чи після відвідування центру. Сучасна концепція надання послуг з охорони здоров’я це максимальний сервіс та комфорт відвідувачів. У нашому центрі вже впроваджено багато послуг які роблять відвідування центру більш комфортним, однак відвідування лікаря починається з прилеглої території, зручної автостоянки, критого місця для зберігання візочків наших найменших відвідувачів, та ігрового простору.
Наш проект передбачає повне переоформлення простору навколо нашого центру, а саме: облаштування зручного заїзду на територію, автостоянку на 5-6 паркомісць, дитячий ігровий простір з штучним покриттям, висадку нових зелених насаджень, сучасне освітлення. Як результат ми отримаємо новий громадський простір який буде приносити радість та задоволення нашим відвідувачам.

Обґрунтування бенефіціарів проекту

Результами проекту можуть користуватися всі відвідувачі нашого закладу а також всі меншканці нашого міста.

Умови використання результатів проекту всіма мешканцями міста

Цілодобово. Всі мешканці

Інформація щодо очікуваних результатів в разі реалізації проекту

Покращння сервісу та комфорту відвідувачів.

Чи потребує проект додаткових коштів на утримання об’єкту?

Ні

Фотографії

Відповідальні підрозділи

Управління охорони здоров'я