Облаштування стадіону для пляжних видів спорту Брав участь

Доданий
02.07.2019
Номер
44
Спорт

За будинком на вул.Парковий проїзд 10А знаходиться закинутий спортивний майданчик.
У місті є всього один майданчик для гри в пляжний волейбол, на стадіоні Буковина, що недостатньо щоб задовільнити бажаючих грати. Пропонуємо облаштувати даний об’єкт в стадіон з піщаним покриттям для пляжних видів спорту (пляжного волейболу, футболу, регбі, гандболу, тощо). Дизайн-проект додається.

Автор проєкту
Бюджет
1 690 000 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
Парковий проїзд, 10а, Чернівці

Опис

Опис проекту

В 2018 році силами та коштами громадян відновили майданчик для гри в пляжний волейбол на стадіоні Буковина. Після чого він не пустував протягом всього сезону. Збиралася велика кількість бажаючих скористатися майданчиком. Було проведено Чемпіонат міста де взяли участь більше 50 чоловічих та жіночих команд. Крім того пляжний волейбол олімпійський вид спорту. Навіть при малій практиці, нашій
команді дівчат вдалося виграти відкритий Чемпіонат Львова. Одного майданчика на місто – це явно недостатньо. Тому і виникла ідея реконструювати закинутий спортивний майданчик в майданчик з піщаним покриттям. Це дасть змогу мешканцям міста долучатися до занять спортом, проводити різноманітні змагання від місцевого рівня до
етапів Чемпіонату України по пляжному волейболу, проводити тренування дитячих та дорослих команд. Наявність площадки з піщаним покриттям буде цікава і містянам що полюбляють пляжний футбол, спортсменам та клубам для проведення тренувань на відкритому повітрі.

Обґрунтування бенефіціарів проекту

Користуватися майданчиком зможуть усі бажаючі.

Умови використання результатів проекту всіма мешканцями міста

Спортивний майданчик може працювати з 7-00 по 23-00 (в разі освітлення) в теплу пору року (орієнтовно з травня по жовтень). Необхідно скласти погодинні графіки використання майданчика. Бажаючі реєструються, сплачують визначений внесок таотримують код від замка (код може змінюватися щотижнево чи щоденно). Після проведеного тренування чи заходу, майданчик повинен бути залишений в чистому та охайному вигляді – згідно сформованих вимог.

Інформація щодо очікуваних результатів в разі реалізації проекту

Популяризація пляжних видів спорту. Створення інфраструктури для заняття ними. Збільшення охочих займатися спортом як дітей так і дорослих. Можливість проведення змагань та турнірів з пляжного волейболу. Можливість підготовки спортсменів для участі в Чемпіонатах України.

Чи потребує проект додаткових коштів на утримання об’єкту?

Додаткові кошти необхідні для освітлення майданчика та водопостачання для поливання площадок.

Фотографії

Відповідальні підрозділи

Департамент інфраструктури та благоустрою міської ради