Модернізація ДНЗ № 45 задля безпеки відвідувачів та усіх мешканців мікрорайону вул.Ге роїв Майдану Брав участь

Доданий
03.07.2019
Номер
51
Освіта

Модернізація закладу освіти з метою створення безпеки дітей та покращення естетичного вигляду ДНЗ для відвідувачів та усіх мешканців мікрорайону .
Демонтаж старої огорожі та встановлення нової зі сторони головного входу ДНЗ №45 навпроти житлового масиву вул. Героїв Майдану , заміна воріт і хвіртки, освітлення огорожі.

Автор проєкту
Наталія
Наталія Погірняк
Бюджет
698 836 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
вул. Героїв Майдану (Червоноармійська), 85А, Чернівці

Опис

Опис проекту

Метою проекту є підвищення рівня безпеки перебування дітей в дитячому садку, та мешканців мікрорайону, які користуються стежкою поруч із садочком, ідучи на роботу або додому. Паркан, яким огороджений дитячий садок , був закладений 1978 року і він вже не тільки морально застарів (совок ),але й знаходиться в аварійному стані, що несе загрозу життю і безпеці дітей . Стан паркану жахливий !Від нього навіть більше проблем, ніж користі, адже гострі кути та дроти наражають дітей на небезпеку, а бетонні стовпи вже підперті дошками і кожної секунди можуть впасти,як в бік садочка,так і в бік стежки на вулиці, або проїжджу частину, яка пролягає повз паркан садка.
В вечірній час на територію дитячого садка через паркан пролазять підлітки та ведуть себе некорректно по відношенню до порядку і псують інвентар ігрового
майданчика. Також непроханими гостями є бродячі собаки, які справляють свої природні потреби в пісочниці . Колектив дитячого садка та батьки вже не мають сил та матеріалів на самостійне «штопання» огорожі .
Тому ми хочемо встановити нову сучасну огорожу,яка має міцну конструкцію, гарний зовнішній вигляд та майже не потребує обслуговування в процесі експлуатації . Це підвищить безпеку дітей в садочку та мешканців мікрорайону. Також замінити ворота, щоб вантажівки могли вчасно завозити
продукти і вивозити сміття, і хвіртку ,щоб забезпечити кращий захист території дитячого садочка (стара вже майже не закривається).В огорожу вмонтувати ліхтарики на сонячних батареях, що дасть додаткове освітлення і садочку і вулиці, та матиме естетичний вигляд

Обґрунтування бенефіціарів проекту

Проект розрахований на вихованців ДНЗ № 45, їх батьків, персонал дитячого садка та мешканців вулиці Героїв Майдану , водіїв та пішоходів, які пересуваються повз садочок.

Умови використання результатів проекту всіма мешканцями міста

Проект важливий для всіх мешканців міста,так як змінює на краще навколишній публічний простір біля садка, цим самим змінюючи місто і позитивне сприйняття
містян навколишнього простору,а діти отримають безпеку.

Інформація щодо очікуваних результатів в разі реалізації проекту

1.Безпека дітей - Створення безпеки життю і здоров’я дітей ; - Унеможливити потрапляння на територію сторонніх осіб та тварин ; - Вчасне отримання продуктів і вивіз сміття . 2.Модернізація і покращення естетичного вигляду - садка; - вулиці; - міста.

Чи потребує проект додаткових коштів на утримання об’єкту?

Ремонтні роботи на випадок стихійного лиха, вандалізму.

Фотографії

Відповідальні підрозділи

Управління освіти