Майданчик здорового відпочинку Брав участь

Доданий
03.07.2019
Номер
55
Комунальне господарство

Розташування дитячих, розвиваючих та спортивних засобів для дітей дошкільного, шкільного віку та дорослих, а також людей похилого віку.

Автор проєкту
Дмитро
Дмитро Угрин
Бюджет
699 996 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
вул. Авангардна, 55, Чернівці

Опис

Опис проекту

Основна мета проекту – надавати можливості мешканцям різних вікових груп проводити час дозвілля в колі сім’ї у безпечній формі та з різними розважальними та оздоровлювальними можливостями.
Проблема, на вирішення якої спрямований, пов’язана з обмеженням існуючих засобів мешканців навколишніх будинків, а саме відсутністю належних дитячого та спортивного майданчиків, скверу тощо.
Пропонується рішення – розмістити багатофункціональний майданчик для відпочинку та здорового розвитку дітей та дорослих.
Таке завдання є першочерговим у реалізації для мешканців навколишніх будинків оскільки дітям і дорослим немає, де поблизу проводити здоровий спосіб життя. Реалізація даного проекту позитивно вплине на подальше життя мешканців.

Обґрунтування бенефіціарів проекту

Групи мешканців, які зможуть користуватися результатами проекту: діти дошкільного та шкільного віку, дорослі та люди похилого віку.

Умови використання результатів проекту всіма мешканцями міста

Години роботи майданчика можуть бути передбачені із 7 до 23.
Умови використання можуть бути охоплені протягом цілого року.

Інформація щодо очікуваних результатів в разі реалізації проекту

Батьки, діти, онуки зможуть проводити з користю для здоров’я свій час поблизу своїх помешкань, що покращить психологічний та фізичний стан людини.

Чи потребує проект додаткових коштів на утримання об’єкту?

ОСББ «Авангардна 55» готове взяти цю територію на обслуговування чи баланс.

Фотографії

Відповідальні підрозділи

Департамент урбаністики та архітектури