Сучасний парк відпочинку на Гравітоні Брав участь

Доданий
05.07.2019
Номер
61
Комунальне господарство

Ця ділянка між Руською та Бориспільскою вже багато років в занедбаному стані при відсутності парків в р-ні Гравітон. Пропонуємо на даному місці зробити сучасний парк із зеленими насадженнями, лавками, дитячим майданчиком, облаштувати місця для відпочинку та прогулянок батьтків з дітьми. Створити комфортне місце для відпочинку цілої родини.

Автор проєкту
Андрій
Андрій Бундз
Бюджет
2 996 000 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
вул. Руська, 249, Чернівці

Опис

Опис проекту

Гравітон - це район з постійно зростаючим населенням, де більшість - це мешканці багатоквартирних будинків. Мами з колясками змушені гуляти дворами, що не пристосовані для цього. Батькам з маленькими дітьми просто необхідне сучасне, безпечне і облаштоване місце на свіжому повітрі для прогулянок та відпочинку. Важко переоцінити час, проведений батьками зі своїми дітьми, час, коли діти можуть гратися та знайомитися один із одним та користь прогулянок на свіжому повітрі. Нереалізація проекту погрожує залишити самий великий р-н Чернівців без вкрай необхідного парку.
Дана ділянка - це єдине місце, де можна розмістити парк в цьому р-ні, таким чином, щоб він був у пішохідній доступності для великої кількості мешканців, а також близько до громадського транспорту, її цільове призначення і розміри (приблизно 1га) дозволяє розташування зони відпочинку з зеленими насадженнями. Пропонуємо облаштувати асфальтовані доріжки, великий дитячий майданчик, лавочки та освітлення для темної пори доби. Вважаємо це рішення оптимальним з огляду витрачених коштів відповідно до потенційної кількості відвідувачів.

Обґрунтування бенефіціарів проекту

Всі мешканці Чернівців та гості

Умови використання результатів проекту всіма мешканцями міста

Парк може працювати 24/7, вхід вільний

Інформація щодо очікуваних результатів в разі реалізації проекту

Очікуємо 100000 відвідувачів протягом року. Діти будуть проводити час у безпечних місцях. В цілому парк вплине на мікроклімат всього р-ну та зробить його більш комфортним для проживання.

Чи потребує проект додаткових коштів на утримання об’єкту?

Витрати на прибирання, освітлення

Фотографії

Відповідальні підрозділи

Департамент інфраструктури та благоустрою міської ради