Облаштування вуличного спортивно-ігрового майданчика на вул. Рівненська, 10 Реалізований

Доданий
06.07.2019
Номер
68
Спорт

Мета проекту – допомогти мешканцям мікрорайону вул. Рівненська – вул. Науки підтримувати здоровий спосіб життя та просувати його цінності серед дітей шляхом облаштування вуличного спортивно-ігрового майданчику. На майданчику будуть розміщені тренажери для різних груп м’язів, що дозволить користувачам здійснити повний цикл тренування, та дооблаштовано існуючий ігровий майданчик.

Автор проєкту
Бюджет
695 000 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
Рівненська вулиця, 10, Чернівці

Опис

Опис проекту

Наш проект направлений на вирішення однієї з основних потреб мешканців мікрорайону: забезпечення якісного спортивно-ігрового дозвілля дорослих та дітей. Мешканці наших будинків – це в основному молоді сім’ї з дітьми віком до 10 років. В теплу пору року на вулицю виходить дуже багато батьків з дітьми, проте на існуючому майданчику можливість гратись дітям обмежена: існуючі гойдалки придатні лише для дітей дошкільного віку, а старшим дітям та молоді немає місця. Саме тому, даним проектом, ми хочемо облаштувати спортивно-ігровий майданчик для дітей різного віку, у тому числі для дітей та молоді з особливими потребами, з метою забезпечення здоров’я, комфортного та активного дозвілля. Граючи на ігровому майданчику або тренуючись на вуличних тренажерах в компанії своїх друзів, дитина розвивається не тільки фізично, а й психологічно.

Обґрунтування бенефіціарів проекту

Основними бенефіціарами проекту є мешканці будинків 10 та12а, 12б по вул. Рівненській, буд. 5, 6 та 7 по вул. Науки, що складає понад 2000 осіб

Умови використання результатів проекту всіма мешканцями міста

Будь-хто зможе скористатись тренажерами та ігровим майданчиком у зручний для нього час 24 години 7 днів на тиждень

Інформація щодо очікуваних результатів в разі реалізації проекту

В результаті реалізації проекту, мешканці мікрорайону зможуть зміцнювати своє здоров’я, діти та молодь будуть привчатись до здорового способу життя та матимуть місце для проведення дозвілля.

Чи потребує проект додаткових коштів на утримання об’єкту?

Так, а саме прибирання території та її освітлення, технічне обслуговування у разі несправностей

Фотографії

Відповідальні підрозділи

Департамент урбаністики та архітектури