Студентський сквер Відхилений

Доданий
06.07.2019
Номер
71
Комунальне господарство

Даний проект передбачає покращення умов у старому "Попівському сквері" та його адаптації для студентів та інших охочих, що так чи інакше хочуть провести своє дозвілля в комфортних умовах.

Автор проєкту
Бюджет
593 750 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
вул. Михайла Коцюбинського, 7, Чернівці

Опис

Опис проекту

Студетький сквер - ініціатива студентської молоді, закликана принести трішки комфорту жителям міста і студентській громаді

В сквері можна просто зібратись гарною компанією, пограти в настільні ігри або просто прийти відпочити після важкого робочого дня.

На території скверу розміщуватимуться зручні лавочки, зелененький газон і живописний міні-сад.

В будь-яку пору можна знайти зручний куточок з Wi-Fi і забути про обмеження мобільного інтернету.

Це просто ідеальне місце для відпочинку з малими дітьми, зібрання з друзями, або просто маленький персональний вимір для релаксу.

Обґрунтування бенефіціарів проекту

Навпроти даного скверу знаходиться об'єкт Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО - національний університет. Саме тому задля підкреслення його мальовничості сквер повинен виглядати гідно. Запропонована схема виглядає водночас по-сучасному та має домішки мавритансько-візантійського стилю, що також перехрещується з архітектурою університету. Проведення дозвілля на території даної ділянки тепер зможе приносити відвідувачам справжню естетичну насолоду, а міні-сад, що розташується в центрі скверу стане одним з тих місць, на яке подивитися захочеться кожному. Отже, при облаштуванні вище згаданого місця по-новому, воно стане справжньою привабою для кожного жителя та гостя міста.

Умови використання результатів проекту всіма мешканцями міста

Як уже було описано, вільно відвідати сквер зможе будь-який житель або гість міста.

Інформація щодо очікуваних результатів в разі реалізації проекту

Сквер в належному санітарному та екологічному стані; Підвищення кількості туристів міста; Місце для справжнього проведення дозвілля; Підвищення рівня правопорядку на даній території.

Чи потребує проект додаткових коштів на утримання об’єкту?

Буде потребувати двічі на рік для озеленення території.

Фотографії

Відповідальні підрозділи

Департамент інфраструктури та благоустрою міської ради