Фотопроект "Ті, що світять" Брав участь

Доданий
07.07.2019
Номер
77
Культура

Фотовиставка «Ті, що світять» із фотографіями та творчістю дітей з інвалідністю у виставковому залі «Вернісаж» на вулиці Кобилянська, 53.

Бюджет
42 570 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
вул. Ольги Кобилянської, 53, Чернівці

Опис

Опис проекту

Захід представляє собою фотовиставку із фотографіями дітей із особливими потребами та інклюзивний майстер-клас для усіх бажаючих.
Одною із найголовніших цілей проекту є соціалізація дітей із особливими потребами.
У нашому місті діти та підлітки із інвалідністю- не рідкість. Але де вони всі? Насправді, вони сидять вдома, соромлячись себе, адже коли вони виходять, то стикаються із несприйняттям та щонайменше косими поглядами. Але вони мають бути так само любимі, як і будь-які інші діти! Їхні таланти та здібності не уступають багатьом іншим і це те, що вартує уваги. Завдяки проекту діти зможуть відчути себе у якомусь сенсі почутими, побаченими і розумітимуть, що вони так само, як і інші люди, можуть відвідувати громадські місця без сорому.
Якщо ми будемо частіше проводити інклюзивні заходи, то для нашого суспільства буде набагато легше сприймати дітей із особливостями.

Обґрунтування бенефіціарів проекту

Сім'ї із особливими дітьми та усі інші.

Умови використання результатів проекту всіма мешканцями міста

Разовий проект на 7 днів.

Інформація щодо очікуваних результатів в разі реалізації проекту

Соціалізація дітей з особливими потребами; знищення бар'єру у спілкуванні з особливими дітьми ; цікавий захід для чернівчан,

Чи потребує проект додаткових коштів на утримання об’єкту?

Ні

Відповідальні підрозділи

Управління культури