Чемпіонат України з брейк-дансу Брав участь

Доданий
08.07.2019
Номер
85
Культура

У зв’язку з тим, що брейк-данс увійшов до програми ХХХІІІ Літніх Олімпійських ігор 2024 року у Парижі, маємо на меті популяризувати цей танцювальний стиль та цю дисципліну у нашому місті.

Автор проєкту
, Білоус Андрій
, Білоус Андрій Юхимець Олександр
Бюджет
200 800 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
Чернівці

Опис

Опис проекту

Мета проекту – розвиток хіп-хоп культури та популяризація брейк-дансу, як однієї зі складових цього культурного пласту. Попри те, що українські танцівники є одними з найсильніших у світі, в Україні проводять мало масштабних фестивалів, де збираються кращі бібої країни.
Подібний фестиваль передбачає участь не лише дорослих учасників, але й дітей. І такі змагання сприяють їхньому розвитку та вихованню.
Крім того, подібний фестиваль здатен підвищити туристичну привабливість нашого міста. Адже він збере велику кількість молодих людей з усієї країни.
Окрім того, фестиваль здатен викликати зацікавлення й у чернівчан. Ми прагнемо, аби містяни побачили, що брейк-данс – не лише набір фізично складних рухів під музику, це цілий культурний пласт, навіть спосіб мислення, здатний змінювати на краще людей, котрі поринули у світ цього танцю.

Обґрунтування бенефіціарів проекту

У першу чергу, проект принесе користь місту з огляду на те, що має статус всеукраїнського. Отже, здатен стати одним із традиційних щорічних форумів, що збирають у Чернівцях людей з усієї України. Крім того, кращі бібої країни можуть стати прикладом для наслідування для юних чернівчан, котрих ця культура зацікавить та змотивує працювати над собою фізично та ментально.

Умови використання результатів проекту всіма мешканцями міста

Результатами проекту може скористатися кожен відвідувач заходу. Хтось просто отримає естетичну насолоду та ознайомиться з цим стилем танцю та новоствореним видом спорту. А хтось захоче випробувати себе, і можливо у майбутньому зможе представляти нашу країну на Олімпійських іграх.

Інформація щодо очікуваних результатів в разі реалізації проекту

Автори проекту віддали понад 15 років свого життя цьому мистецтву. Зараз ми прагнемо, щоби наші містяни більше знали про танцювальну культуру. А відтепер ще й щоб брейк-данс міг розвиватися в нас, як вид спорту. Наша мета – зробити цей фестиваль щорічним форумом, який збиратиме у Чернівцях сотні людей з усієї України.

Чи потребує проект додаткових коштів на утримання об’єкту?

ні

Фотографії

Відповідальні підрозділи

Управління культури