Придбання лікувально – діагностичного обладнання для хірургічної служби Брав участь

Доданий
09.07.2019
Номер
87
Охорона здоров'я

Придбання цистоскопу, ендоскопічного лор-обладнання дозволить своєчасно діагностувати та лікувати урологічні та отоларингологічні захворювання . Щілинна лампа та авторефрактометр необхідні для поглибленого обстеження структури ока.

Автор проєкту
Ігор
Ігор Рудейчук
Бюджет
642 000 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
Шкільна вулиця, 6, Чернівці

Опис

Опис проекту

Мета проекту – забезпечення хірургічної служби поліклініки обладнанням, що збільшить ймовірність виявлення патології на ранніх стадіях, а також дозволить проводити лікування та контроль динаміки лікування.
Цистоскоп дозволяє проводити ранню діагностику пухлин сечового міхура, локалізувати джерело кровотечі в сечовивідних шляхах. Цистоскоп є незамінним при травмах сечового міхура, візуалізації та видалення каменів сечового міхура.
Діагностику та лікування патології носа, горла, вуха на сучасному ендоскопічному лор – обладнанні можна проводити швидко та безболісно.
Щілинна лампа та авторефрактометр необхідні для поглибленого обстеження структури ока, визначення вад зору, спостереження за динамікою запальних процесів переднього відрізку ока, видалення стороннього тіла рогівки та кон’юнктиви.
Кожен з жителів м. Чернівці зможе пройти обстеження у офтальмолога, отоларинголога та уролога, отримати своєчасне лікування.

Обґрунтування бенефіціарів проекту

Користувачами впроваджених методів діагностики та лікування можуть бути мешканці міста Чернівці, які потребують обстеження та лікування у уролога, офтальмолога, отоларинголога.

Умови використання результатів проекту всіма мешканцями міста

Результатами впроваджених методів діагностики та лікування пацієнти можуть скористатися в робочі дні тижня за направленням лікаря з будь-якого лікувального закладу м. Чернівці.

Інформація щодо очікуваних результатів в разі реалізації проекту

Впроваджені методи діагностики та лікування дозволять збільшити ймовірність виявлення патології на ранніх стадіях в урологічній, офтальмологічній, отоларингологічній практиці, вчасно проводити оперативне лікування.

Чи потребує проект додаткових коштів на утримання об’єкту?

ні

Відповідальні підрозділи

Управління охорони здоров'я