Сучасна, безболісна дитяча стоматологія Брав участь

Доданий
04.06.2019
Номер
9
Охорона здоров'я

Застосування сучасного професійного наркозно-дихального апарату для проведення інгаляційного наркозу при лікуванні зубів у дітей всіх вікових категорій.

Автор проєкту
Юрій
Юрій Павлов
Бюджет
699 999 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
Головна вулиця, 93, Чернівці

Опис

Опис проекту

Основною метою проекту є можливість для медичного персоналу надавати безболісну сучасну стоматологічну допомогу дитячому населенню м. Чернівців, що не можливо зробити на застарілому обладнанні. В усьому світі лікування маленьких пацієнтів під наркозом є "золотим стандартом" якості та безпеки. Надійний, сучасний наркозно-дихальний апарат є запорукою успішного здійснення всіх етапів операційних заходів. За допомогою нього здійснюється регулювання і управління газообміном хворого, від безвідмовної і чіткої роботи приладу залежить безпека пацієнта і економне витрачання анестетика. Завдяки наявності сучасного наркозно-дихального апарату лікування дітей з особливими потребами та важко контактуючими з медичним персоналом буде відбуватись більш ефективно. Результатом лікування під загальним знеболюванням буде зменшення ризику створення негативного ставлення наших маленьких пацієнтів до лікарів-стоматологів.

Обґрунтування бенефіціарів проекту

Основною групою мешканців, які зможуть користуватися результатами проекту є
дитяче населення м. Чернівців. Діти, яким в обов’язковому порядку показано лікування
під загальним знеболюванням, діти з епілепсією та судомним синдромом, з підвищеною
психо - емоційною збудливістю, гіперактивні діти, діти які не йдуть на контакт
з медперсоналом, діти з розладом аутистичного спектру, з алергічними реакціями на
місцеві анестетики.

Умови використання результатів проекту всіма мешканцями міста

Щоденно, крім вихідних (субота, неділя) з 08-00 до 18-00.

Інформація щодо очікуваних результатів в разі реалізації проекту

В разі реалізації даного проекту результат буде дуже вагомим. Лікування зубів у дітей під наркозом має безперечні переваги і плюси. Лікування уві сні проходить гарантовано без болю. Відсутній стрес, емоційна напруга. При лікуванні зубів у дітей під наркозом відсутня не лише больова, але і тактильна чутливість. Істотно підвищується якість лікування. Значно нижче ризик ускладнень після видалення зубів під наркозом. В цьому і полягає комфортна стоматологія без болю і стресу. Весела та яскрава посмішка наших дітей буде вдячністю за турботу про них. Здорові зуби – запорука здоров'я всього організму, запорука впевненості в майбутнє.

Чи потребує проект додаткових коштів на утримання об’єкту?

не потребує

Відповідальні підрозділи

Управління охорони здоров'я