Багатофункціональний спортивний майданчик «Будівельники миру» Реалізований

Доданий
08.09.2020
Номер
1
Спорт

Наші діти і молодь - це майбутня основа нашої держави і суспільства.
Від того яке дитинство буде у дітей, залежить майбутнє країни в цілому. Діти та молодь повинні рости здоровими, сильними, спритними і підтягнутими і мати можливість розвиватися та гратися у безпечних умовах. Забезпечивши їм можливість фізично розвиватися та тренуватися сьогодні, ми, дорослі, забезпечимо нам гідне життя завтра.

Автор проєкту
Аліна
Аліна Яківчик
Бюджет
692 838 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
Текстильників провулок, 1, Чернівці

Опис

Опис проекту

Проект облаштування спортивного майданчика включає зону для воркауту та силових тренувань. В даній зоні передбачено встановлення вуличних тренажерів та спортивного комплексу для воркауту. Покриття даної зони - гумове та травмобезпечне.
На території майданчику передбачається встановлення сучасних лавочок та урн для сміття.

Обґрунтування бенефіціарів проекту

В облаштуванні спортивного майданчика зацікавлені всі мешканці мікрорайону, які проживають по вул. Будівельників, пров. Миру, вул. Текстильників, вул. Кармелюка, вул. Винниченка та прилеглих вулиць.

Умови використання результатів проекту всіма мешканцями міста

Даний спортивний майданчик працюватиме щоденно та буде відкритим для всіх бажаючих. Обслуговування та утримання території буде здійснюватись всіма ОСББ мікрорайону.

Інформація щодо очікуваних результатів в разі реалізації проекту

В результаті облаштування багатофункціонального спортивного майданчика, ми розраховуємо на : - покращення здоров’я та фізичного розвитку дітей, молоді та дорослого населення мікрорайону; - залучення більшої кількості мешканців мікрорайону до занять різними видами спорту; - організацію зайнятості дітей в позаурочний час; - популяризацію здорового способу життя. Ми прагнемо до створення найкращих умов для організації дозвілля молоді та дітей, для їх гармонійного фізичного розвитку, популяризації фізичної культури та спорту, зміцнення здоров’я жителів мікрорайону, адже «Здорові діти – здорова нація! »

Чи потребує проект додаткових коштів на утримання об’єкту?

ні

Пропозиція по визначенню балансоутримувача

-

Фотографії