"Amber Strong" - відкритий майданчик з силовими тренажерами по вул. П. Орлика (парк "Жовтневий") Брав участь

Доданий
22.09.2020
Номер
11
Спорт

Більше 10 тренажерів на всі групи м'язів з додатковим навантаженням від 5 до 150 кг., який буде знаходитись на свіжому повітрі в парковій зоні. Доступ до майданчику - цілодобовий. Передбачене сучасне освітлення та травмобезпечне гумове покриття.

Автор проєкту
Бюджет
689 256 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
вул. Пилипа Орлика (Гайдара), 2А, Чернівці

Опис

Опис проекту

Перша в Західному регіоні тренажерна зала під відкритим небом для активних громадян міста Чернівці.Більше 10 тренажерів на всі групи м'язів з додатковим навантаженням від 5 до 150 кг., який буде знаходитись на свіжому повітрі в парковій зоні. Доступ до майданчику - цілодобовий. Передбачене сучасне освітлення та травмобезпечне гумове покриття.

Обґрунтування бенефіціарів проекту

Користуватись майданчиком зможуть всі вікові групи населення.

Умови використання результатів проекту всіма мешканцями міста

Тренажерний майданчик з силовими тренажерами під відкритим небом планується, як альтернатива закритим приміщенням спортклубів в теплу пору року. Доступ до тренажерного майданчика буде цілодобовим, безкоштовним та доступним для всіх активних чернівчан при умові дотримання етичних правил поведінки (повага один до одного та належне ставлення до обладнання).

Інформація щодо очікуваних результатів в разі реалізації проекту

Даний майданчик допоможе чернівчанам покращити фізичний та моральний стан, підвищити імунітет та зекономити на спортзалі в теплу пору року.

Чи потребує проект додаткових коштів на утримання об’єкту?

ні

Пропозиція по визначенню балансоутримувача

парк "Жовтневий"

Фотографії