TRASHачOK Брав участь

Доданий
23.09.2020
Номер
14
Комунальне господарство

Облаштування сучасної екологічнобезпечної локації підземних смітників та станції сортування вторинної сировини, які створять чистий, безпечний простір в густонаселеному спальному районі нашого міста. Підземні смітники - це чисто, красиво і сучасно. Мешканці району заслуговують на сучасний благоустрій!

Автор проєкту
Бюджет
699 153 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
вул. Руська, 229Б, Чернівці

Опис

Опис проекту

Облаштування сучасного майданчика з підземними смітниками та станції сортування вторинної сировини вкрай важливий для такого густонаселеного мікрорайому як Гравітон. В мікрорайоні проживає більше тисячі сімей, які щодня виносять сміття на непривабливу, недоглянуту локацію відкритих смітників. Собаки, безхатьки створюють хаос та безлад довкола смітників. Розірвані пластикові пакети літають по всьому району, сморід приваблює мух та гризунів. Цю щоденну проблему вирішать підземні смітники. Безпечні, охайні, з системою пожежогасіння, з індикаторами наповнення контейнерів, облаштовані тротуарною плиткою.

Обґрунтування бенефіціарів проекту

Мешканці мікрорайону, вул. Руська, 229Б, 235Б,235В,235Г,235Ж.

Умови використання результатів проекту всіма мешканцями міста

365, 24/7.

Інформація щодо очікуваних результатів в разі реалізації проекту

Безпечне, гарно облаштоване місце локації підземних смітників, яке милує око, біля якої нестрашно пройтись і не соромно показати мешканцям інших мікрорайонів.

Чи потребує проект додаткових коштів на утримання об’єкту?

ні

Пропозиція по визначенню балансоутримувача

-

Фотографії