Капітальний ремонт спортивного залу ЗОШ І-ІІІ ступенів №14 Брав участь

Доданий
23.09.2020
Номер
15
Освіта

Зробити сучасний, теплий та безпечний спортивний зал для фізичного розвитку дітей. Потребує ремонтних робіт стеля, стіни (вирівнювання, ґрунтовка, фарбування), ремонт освітлення, підвіконників, заміна підлоги. Ремонт роздягалень, заміна вхідних дверей до залу та роздягалень.

Автор проєкту
Марина
Марина Харюк
Бюджет
2 400 000 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
вул. Шкільна (Боженка), 3, Чернівці

Опис

Опис проекту

Першим приміщенням по вул. Шкільній, 3 була невелика одноповерхова хатина, яку в 1784 році купив глава австрійської військової адміністрації генерал Карл фон Енценберг у власника Ф. Бартолоцці за ціною 900 рейнських флоринів (до того часу приміщення здавалося в оренду). У 1964 році приміщення школи змістовно перебудовано: знесено одноповерховий будинок, на місці якого зведено триповерхову будівлю, яку з’єднано з будинком 1931 року будівництва. 1 березня 1965 року було відкриття школи. Створення сучасних і комфортних умов для занять школярами на уроках фізичного виховання за рахунок капітального ремонту підлоги, стін, стелі та заміни освітлення у спортзалі та санітарно-технічних приміщень та роздягалень спортзалу в школі.

Обґрунтування бенефіціарів проекту

Основна мета - створення умов для безпечних занять фізичною культурою; заохочення учнів до фізкультури та спорту, залучення їх до здорового способу життя; сприяння активній зайнятості учнів в урочний і позаурочний час. Батьки учнів будуть сприяти дитячим заняттям.
Можливість використовувати спортивний зал для змагань, показових виступів Проведення ремонтних робіт у спортивному залі, заміна підлоги на безпечнішу, замінити проводку, замінити світильники, вікна, відремонтувати стелю, поштукарити стіни, покрасити зал.
Пропоноване рішення щодо розв'язування проблеми і його обґрунтування
- заміна освітлення та заміна проводки
- заміна вхідних дверей в роздягальню та спортивний зал
- встановлення поручні
- поштукатурити стіни
- відремонтувати стелю
- заміна підлоги в залі та роздягальні

Умови використання результатів проекту всіма мешканцями міста

Цілольва аудиторія - учні від 6 років до 16 років та дорослі.

Інформація щодо очікуваних результатів в разі реалізації проекту

Фізичний розвиток дітей та підлітків

Чи потребує проект додаткових коштів на утримання об’єкту?

ні

Пропозиція по визначенню балансоутримувача

Подорожчання матеріалів (враховано в кошторисі)

Фотографії