Дитячий і дорослий майданчик "Народний" Брав участь

Доданий
24.09.2020
Номер
19
Спорт

Заміна старого аварійного дитячого майданчика, на безпечний, сучасний ігровий дитячий майданчик.

Автор проєкту
Микола
Микола Дубицький
Бюджет
2 780 940 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
вул. Міколая Коперніка, 6, Чернівці

Опис

Опис проекту

Наявний ігровий майданчик є застарілий, небезпечний для життя та здоров'я дітей. Діти не мають можливості відпочивати і гратися біля дому, через відсутність дитячих спортивних та ігрових майданчиків у нашому дворі і у сусідніх. Ті, що були облаштовані 30 років тому вже не тільки не придатні для ігор, а і небезпечні. Пропонується на місці старого майданчику облаштувати новий дитячий простір, який би відповідав таким критеріям, як безпечність, сучасність, зручність і доступність. Зараз територія, на якій знаходиться майданчик неосвітлена і в вечірній час є осередком для людей, які вживають алкогольні напої, наркоманів і безпритульних. Тому на ранок на майданчику залишаються всі ”реквізити” непроханих гостей. Окрім того, непрохані компанії можуть займатися вандалізмом. Освітлення буде сприяти тому, що така категорія людей буде уникати відпочинку на дитячому майданчику, тому що буде більш помітною для поліції. Тому перед реконструкцією дитячого майданчика і встановленням сучасного обладнання, територію слід освітити. Зробити це можна за допомогою енергоефективного світлодіодного ліхтаря автономного освітлення на сонячних батареях

Обґрунтування бенефіціарів проекту

Житловий комплекс , на якому знаходиться вулиця Коперника 6, вже 20 років, як побудований. І за цей час все що було побудовано для дітей дуже застаріло і прийшло в непридатність. Нові майданчики не будуються, старі не реконструюються. Повна заміна старого дитячого майданчика на сучасний новий. Встановлення безпечного, сучасного дитячого ігрового майданчика.

Умови використання результатів проекту всіма мешканцями міста

Результатами проекту будуть користуватися всі діти і дорослі не тільки нашого будинку, а і сусідніх. Жодних обмежень доступу в часі не передбачається.
У дітей з’явиться можливість на веселе, здорове дитинство, а здорові діти – це здорова нація

Інформація щодо очікуваних результатів в разі реалізації проекту

Фізичний розвиток дітей та дорослих

Чи потребує проект додаткових коштів на утримання об’єкту?

ні

Пропозиція по визначенню балансоутримувача

Подорожчання матеріалів (враховано в кошторисі)

Фотографії