дитячий майданчик "Дитяча мрія" Брав участь

Доданий
25.09.2020
Номер
20
Безпека та громадський порядок

Повнофункціональний огороджений і освітлений дитячий майданчик з ігровим комплексом, пісочницями та каруселлю, лавками і урнами. Вкритий безпечним для дітей гумовим покриттям.

Автор проєкту
Бюджет
699 768 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
Миру провулок, 13, Чернівці

Опис

Опис проекту

Мешканці мікрорайону – переважно молоді люди, більшість з яких мають малолітніх дітей. Тому постає нагальна потреба у облаштуванні повнофункціонального безпечного дитячого майданчика. Даний майданчик задовольнятиме потреби дітей мікрорайону.
Майданчик буде оснащений ігровим комплексом, каруселлю, пісочницями, лавками та огороджений сіткою. Стовпи освітлення обладнані енергозберігаючими ліхтарями та сонячними панелями з системою збереження енергії для роботи у нічний час. Безпека
дітей буде забезпечена огородженням від проїзної частини двору та гумовим покриттям всієї площі майданчика. Майданчик адаптований до використання дітьми з особливими потребами.

Обґрунтування бенефіціарів проекту

Майданчик буде використовуватись малолітніми дітьми мікрорайону Будівельники-Миру та його околиць, їх родинами для безпечного відпочинку та розваг.

Умови використання результатів проекту всіма мешканцями міста

Майданчик буде відкритий постійно. У разі виявлення вандальних актів буде зачинятись у нічний час. Відвідування буде доступним всім відвідувачам.

Інформація щодо очікуваних результатів в разі реалізації проекту

Результатом реалізації проекту буде задоволення потреб дітей мікрорайону і міста у якісному, безпечному та комфортному відпочинку та розвагах, сприятиме відпочинку їх родин.

Чи потребує проект додаткових коштів на утримання об’єкту?

ні

Пропозиція по визначенню балансоутримувача

міська рада

Фотографії